tag:blogger.com,1999:blog-2381170504124928912.post7514223025354925465..comments2024-03-03T12:14:16.088+02:00Comments on Kristallinhohtoa: Mitä kaikkea omenoista voi tehdä?Krista / Kristallinhohtoahttp://www.blogger.com/profile/14482544323522394542noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2381170504124928912.post-88573404497130136602014-10-04T10:23:09.889+03:002014-10-04T10:23:09.889+03:00Oi nam! Siinäpä oiva idea :)Oi nam! Siinäpä oiva idea :)Krista / Kristallinhohtoahttps://www.blogger.com/profile/14482544323522394542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2381170504124928912.post-1083696559388919152014-10-04T10:22:46.919+03:002014-10-04T10:22:46.919+03:00Hei! Kiitos kovasti näistä vinkeistä. Nyt muuten m...Hei! Kiitos kovasti näistä vinkeistä. Nyt muuten muistinkin, että joku tuttuni kehui kanssa tuota omena-porkkanahilloa. Eipä tulisi heti mieleen itselle laittaa porkkanaa tuon joukkoon. Täytyykin joskus kokeilla tuota.Krista / Kristallinhohtoahttps://www.blogger.com/profile/14482544323522394542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2381170504124928912.post-26632492997742966332014-10-02T20:22:12.065+03:002014-10-02T20:22:12.065+03:00Omppulikööriä... ;) (http://sadunhohteinen.blogspo...Omppulikööriä... ;) (http://sadunhohteinen.blogspot.fi/2014/08/omena-kaneli-ja-karviaislikoorin.html)Satu / Sadunhohteinenhttps://www.blogger.com/profile/17201389632016272431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2381170504124928912.post-42333765163588376092014-10-02T12:22:47.983+03:002014-10-02T12:22:47.983+03:00Samoja on tehty kuin teillä. Lisäksi on keitetty i...Samoja on tehty kuin teillä. Lisäksi on keitetty ihan Mehu-Maijalla lohkotut omput (kuorineen, siemenkotineen) mehuksi ja sitten vielä jämät pyöritetty sosemyllyn läpi soseeksi. Mehuun sekaan hieman sokeria ja pullot pakkaseen, sose semmoisenaan tai hieman sokeroituna pakkaseen myös. Mehua käytän juoman lisäksi talven mittaan puurojen ja kiisseleiden pohjaksi. Olen keittänyt myös hilloa omenista ja luumuista, en kuori, poistan vain siemenkodat ja lohkon kattilaan. Tykkään "sattumista", joten ei soseuteta. Hilloa olen maustanut vuoroin kanelinparkilla, vuoroin tähtianiksella. Keitin myös yhden kattilallisen omenia-nektariinihilloa, ai, miten ihanaa! Kokeilepa myös omena-porkkanahilloa, tulee hyvää! Terv. Keekeläinen Anonymousnoreply@blogger.com