perjantai 11. helmikuuta 2011

Ikkunaostosten satoa!


Oltiin perheen kera sunnuntaina Salutorgetissa brunssilla, jota voin kyllä ehdottomasti suositella. Miljöö on mielestäni tunnelmallinen ja ruoka on yleensä aina hyvää. Brunssi koostuu alkuruoka buffasta ja sen lisäksi on pääruokana yleensä kaksi eri vaihtoehtoa ja sitten vielä ihana jälkiruokabuffa...nam! :) Noissa on vaan se vika, että aina tulee syötyä liikaa ja koko päivän on sitten kauhea ähky, mutta aina on tietysti syötävä ns. koko rahan edestä.

Brunssin jälkeen käytiin vielä pieni ikkunaostos kävelylenkki
Espalla.  Ollaan jo jonkin aikaa mietitty uutta piironkia eteiseen ja löytyihän se vihdoinkin. Sunnuntaina sitten kurkittiin Cobellon ikkunasta sisään ja tämä ihanuus pisti heti silmään. Piti heti maanantaina sitten soittaa ja varata se, ettei vaan joku ehdi ensin. Mitatkin sattuivat olemaan meille juuri passelit. Keskiviikkona tämä kaappi sitten sai uuden rakkaan kodin. Pikku mieskin totesi, että "on se hieno" ja lasten suustahan se totuushan aina tulee ;) Nyt kun vielä noi pienet kädet malttaisivat olla aukaisemasta lasista ovea ja ottamassa kaikki mukavat LASISET esineet sieltä pois. Täytenee ehkä teipata ovi kiinni tai laittaa jotain vähän kestävämpää tavaraa sinne esille.

Meillä oli ennen kaapin tuloa eteisessä isoäitini äidin vanha merimiesarkku, joka toimi hyvin istuintasona. Kyseisen merimiesarkun olen joskus pelastanut tätini luota maalta juuri ennen kuin se oli joutumassa polttopuiksi. Pienellä entisöinnillä siitä sain ihan kivan. Valitettavan usein sitä kuulee samanlaisia tarinoita, että ei noille tavaroille ole annettu mitään arvoa ja takkaan vaan :( No onneksi ehdin tämän pelastaa. Nyt pitäisi sille arkulle sitten keksiä joku toinen paikka kun ei sitä raaski kuitenkaan poiskaan laittaa.
Tämä kaappi löysi uuden rakkaan kodin!Cobello on kyllä ehdottomasti meidän suosikki kauppa. Kaikkea ihanan valkoista. Ehkä tämä kaappi oli ensimmäinen askel kohti meidän valkoisempaa kotia. Seuraavaksi olisi ihana uusia ruokapöytä, mutta ehkä se sitten aikanaan kun lapset eivät enää hakkaa haarukalla siihen mukavia jälkiä ja maitoa ei kaadeta koko ajan pöydälle. Ruokapöytä tuolineen on sen verran tyyris hankinta kuitenkin, että ei sitä viitsi heti laittaa piloille. No nyt nautitaan ensin tästä valkoisuudesta.

Alla vielä muutama kuva Cobellon liikkeen tunnelmasta...aaah niin ihania! :)

(Kuvat Cobellon nettisivuilta.)

8 kommenttia:

 1. Hieno kaappilöytö! Raakasuklaa oli minulle ihan uutta. Mielenkiintoinen juttu. Onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Toivottavasti löytyy tarpeeksi aikaa ja inspiraatiota pitää tätä blogia :) Niin ja kiitos itsellesi Tukholman vinkeistä. Ollaan menossa parin viikon päästä ja printtasin listasi mukaan. Viime käynnistä onkin n. 20 vuotta eli pieniä vinkkejä juuri tarvittiin.

  VastaaPoista
 3. Ihana kaappi :) Tuo Cobello on kyllä aivan ihana kauppa, harmi kun täältä on sinne niiiin pitkä matka..

  VastaaPoista
 4. Upea kaappi aivan minun näköinen :) Ihania kuvia tuosta butiikista, jonain päivänä täytyy itsekin vierailla.
  Liityin lukijaksesi ja lisään listaani kotilieden suosikit. Uusia blogeja on aina mukava lukea ja katsella. Teillä on kaunis koti.

  VastaaPoista
 5. Wihelmiina: kiva, että liityit lukijakseni :) Olen ihaillut teidän kaunista vaaleaa kotia ja aivan upeita tekeleitäsi. Vähän olen haaveillut, että josko joskus uskaltaisi kokeilla tuota tilkkutäkin ompelua, mutta taitaa olla liian haastavaa tälle poropeukalolle. Taidan ehkä vain ihailla täällä netissä kauniita tilkkutäkkejäsi :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä vain onkin kaunis kaappi!!! Sopii hyvin teille.

  Tuonne kauppaan ei parane kyllä mennä;) sieltä ei taitaisi päästä pois ilman ostoksia!!!

  Niin ja onnea uudelle blogillesi!

  VastaaPoista
 7. Kivoja juttuja, jatka vaan, on mukava löytää saman henkisiä ihmisiä.

  VastaaPoista