lauantai 10. kesäkuuta 2017

Biosolis- luonnonkosmetiikan aurinkorasvat
Vihdoin ja viimein löysin aurinkorasvoja joita lastenkin on turvallista käyttää.  

Itselläni on ollut jo pitkään aikamoinen dilemma, että levittääkö tavallisia markettien aurinkorasvoja vaiko ei, vai yrittäisikö suojata ihoa vain vaatteilla.  Fakta vaan on, että aurinkosuojavaattet eivät oikein tunnu pysyvän noiden lasten päällä kuitenkaan aurinkoisella ilmalla, niin rasvoja on kuitenkin loppupeleissä käytettävä. Monet tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että aurinkorasvat eivät ole kovinkaan turvallisia ja onhan se väistämötön tosiasia, että aurinkorasvojen kemikaalit imeytyvät elimistöön ihon läpi ja tätä en nimenomaan haluaisi. Toisaalta ei saisi palaakaan, joka taas nostaa myös ihosyövän riskiä. Onneksi tähän minua monta vuotta päätäni vaivaavaan dilemmaan olen nyt löytänyt ratkaisun. Nimittiäin Biosoliksen luonnonkosmetiikan aurinkorasvat. Jee sanon minä! Enää ei tarvitse miettiä, että mitä kaikkia kemikaali myrkkyjä ihoni läpi imeytyy aurinkorasvoista ja voin lapsillekin laittaa tätä turvallisemmin mielin. Viime vuodet olen ostanut lasten aurinkorasvat apteekeista ja etsinyt sellaisia rasvoja, jotka eivät imeydy ihon läpi elimistöön. Nämä rasvat olivat sellaista paksua valkoista tököttiä ja lapset olivat aivan kalkkilaivan kapteeneja ja rasvaa ei saanut millään levittymään ja ei myöskään poiskaan iholta. Biosolis on maailman ensimmäinen sertifioitu fysikaalinen aurinkotuotesarja, joka koostuu kasvien mineraaleista ja hoitaa samalla ihoa luonnollisesti. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Fysikaaliset aurinkosuojat ovat turvallisia käyttää, koska ne eivät imeydy ihoon, vaan jäävät ihon pinalle heijastean auringon säteet pois. Mineraaliaurinkosuojat eivät myöskään vahingoita luontoa.

Nämä Biosoliksen aurinkorasvat ovat myös erinomaisesti levittyviä ja sopivat myös herkälle iholle. Rasvat ovat myös neutraalin tuoksuisia, joten ei jää mitään äitelää tuoksua iholle. Aurinkotuotteet sisältävät luomutuottua, ihoa kosteuttavaa aloe veraa sekä hoitavia luomulaatuisia kasvisöljyjä, kuten rapsi-, avokado-, porkkana- ja arganöljyjä.

Biosoliksen aurinkosarjassa on mm. Biosolis Melt-In aurinkosuojavuode (SPF30), jonka kermainen koostumus sulaa iholla öljymäiseksi sekä samaisen suojakertoimen omaava erityisesti kasvojen iholle kehitetty ohut ja emulsiomainen aurinkosuoja, joka imeytyy nopeasti, joten sen päälle voi myös meikata.   

Sarjasta löytyy myös lapsille sopiva vedenkestävä Biosolis Kids aurinkovoide (SPF50), joka ei jätä ihoa valkoiseksi. Varsinkin lapsille on erityisen tärkeää, että tuote ei imeydy ihoon, vaan se jää ihon pinnalle. Titaani- ja sinkkidioksidit heijastavat haitalliset aurinkosäteet pois iholta peilin tavoin. Tästä rasvasta ei tullut myöskään tahmeaa tai valkoista ihoa. Vedenkestävyyttä ei olla vielä ehditty testaamaan, mutta sekin tulee kohta testattua kun tuo meri vähän tuosta vielä lämpiää. SPF50 suojakertoimella löytyy myös Biosolis Sun Spray, joka on kätevä suihkuttaa iholle, vaikka itse kyllä tykkään enemmänkin noista purkkiversioista.

Nyt voi kiitos nuo lämpimät aurinkoiset kesäilmat saapua vihdoin ja viimein, koska meillä on nyt aurinkorasvat kunnossa ja voidaan turvallisemmin mielin nauttia auringosta.

Biosolista on myynnissä mm. The Natural Good Companyssä. Aurinkorasvat ovat muuten siellä juurikin tarjouksessa, joten kannattaa nyt hyödyntää tarjoushinnat. Biosoliksen sivustolle pääset suoraan tästä klik.2 kommenttia: