lauantai 15. syyskuuta 2018

Habitare 2018


Helsingin messukeskuksessa hemmotellaan taas meitä sisustusintoilijoita. Nimittäin Suomen suurin sisustus-, huonekalu- ja design messut eli Habitare starttasi keskiviikkona ja jatkuu vielä nyt viikonlopun. Habitaressa on kyllä aina niin mukava käydä inspiroitumassa. Kaikkea löytyy niin sisustajille kuin remontoijille ja rakentajille. Värien osalta löytynee paljon neutraalia ja harmoonista värimaailmaa, mutta myös mukavia väriläiskiä löytyy eli vähän jokaiselle jotain.

Tässä pieni otos omaa silmääni miellyttäneistä kohteista. Nämä kuvat on otettu kännykän kameralla ja ei ole käsitelty mitenkään tai muutettu oikeaan kokoon, joten koittakaa kestää. Jostain syystä en saa puhelimestani kuvia koneelle vaikka mitä tekisin. Löytää kyllä kaikki muut kuvat mitä kännyssä on, mutta ei näitä uusimpia. Mystistä! No latasin nämä sitten suoraan kännykästä tänne, joten näillä nyt mennään. 


Suomalainen Lennol on edustettuna kauniilla messuosastolla.
Marimekolla on myös näyttävä osasto. Ihanaa kun tämä Unikko-kuosi on ja  pysyy. Olen itse nimittäin oikea Unikko-fani ja petivaatteita löytyy tuossa kuosissa monessa eri värissä, muista tuotteista puhumattakaan. Siinä on vaan sitä jotain!Joulu tekee tuloaan kovaa vauhtia ja kohta saa laitella taas joulukoristeita esille. Se hetki, kun ensimmäiset koristeet saa laittaa esille, on vaan niin ihana. 

Weisteen Vanha Villa on messuilla esillä omilla joulukoristeillaan. Weisteellä on nykyään myös oma sisustuspuoti Pukinmäessä, jossa pääsee aitoon joulutunnelmaan. Sinne kun astuu ovesta sisään, niin ei ihan heti pääsekään ulos. Tammer-Tukun uusi Fanni K -sarja on myös näyttävästi esillä messuilla.
Stockmann on panostanut myös osastoonsa ja Casa Stockmann brändi olikin hienosti esillä.

Iloinen väriläiskä löytyy Vallila Interiorin osastolta


Kuovin osastolta löytyy näitä Paratiisi kuosisia tekstiilejä. Omasta mielestäni erittäin onnistuneet messut ja taas sai paljon ideoita. 

Olettekos ehtineet jo käydä messuilla ja mitäs tykkäsitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti