tiistai 30. lokakuuta 2018

Talvi tulla tupsahti


Tänne eteläänkin iski sitten lumisateet ja talvi tulla tupsahti näin lokakuun puolella. Onneksi olin jo vaihtanut talvirenkaat hyvissä ajoin, joten minua talvi ei siinä mielessä tällä kertaa yllättänyt. Tosin tuntui vähän hoopolta vaihtaa talvirenkaat alle parisen viikkoa sitten, kun huollatin autoni ja siinä samassa yhteydessä vaihdatin renkaat. Kyseisenä viikonloppuna oli 15 astetta lämmintä, mutta kyllähän tuo lumisade loppujen lopuksi aika nopeasti kuitenkin ilmaantui ja sen myötä myös liukkaudet. Kerrankin olin kaukaa viisas.

Näitä kuvia ottaessa ei lumesta ja talvesta ollut vielä tietoakaan, kuten kuvista voi nähdä, vaikka onkin talvivarustusta esittelyssä. Alakuvan Jungen mallikappale untuvatakki oli löytö Stockan Hulluilta Päiviltä. Olin jo pitkään etsinyt tuollaista vähän pidempää untuvatakkia ja vihdoin etsintä tuotti tulosta. Enää ei niin harmita klo 5 herätys kyseisenä aamuna, kun suuntasin heti klo 7 ostoksille.

Talven varalle olen päivittänyt myös kenkävalikoimaa ja lämpimänä uutuutena on nämä Luhdan Luoto talvikengät. Itse en olekaan ennen omistanut Luhdan kenkiä ja olen enemmänkin yhdistänyt Luhta -merkin vaatteisiin, mutta valikoimahan on laaja myös kenkien ja asusteiden osalta. 

Näiden Luhdan Luoto talvikengän sisäosasta löytyy lämmin tekstiilikarvavuori ja ovat myös todella mukavat jalassa. Päällisen materiaalina on korkealuokkainen PU ja pohja on kumia. Keinonahkavahvikkeet kengän kärjessä ja takana antavat suojaa kolhuilta. Nämä talvikengät menevät niin city tyyliin, kuin myös ulkoiluun. Esikoisellani on tällä hetkellä samankokoinen jalka kuin minulla ja on vähän riskiä, että hän pihistää nämä kengät minulta täksi talveksi. Sovitteli nimittäin niitä jo jalkaansa ja totesi ne erittäin mukaviksi, joten jonain aamuna kengät ovat saattaneet päätyä pojan matkaan ja äippä joutuu kaivamaan vanhat talvikenkänsä naftaliinista.

*kengät saatu*

2 kommenttia:

 1. Tuo takki on kyllä aivan ihana. Itse kuljen Luhdan kengissä myös, pitävät hyvin vettäkin, joten ovat todella hyvät joka säällä.
  Mukavaa viikkoa sinulle Cride!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet tykännyt Luhdan kengistä. Itsekin olen nyt onnellinen Luhdan kenkien omistaja.

   Poista