perjantai 8. maaliskuuta 2019

Odottavissa tunnelmissa


Ihanaista kansainvälistä naistenpäivän iltaa! Toivottavasti päivä on ollut ihanan ruusuinen ja hemmottelun täyteinen. Mukavaa kun heti aamusta on tullut monia naistenpäivän toivotuksia ja oli kiva tavata blogikolleegoitakin naistenpäivän tiimoilta Change Lingerien tilaisuudessa. Insta storyn puolella on vilahtanutkin monia kuvia tilaisuudesta.

Täällä valmistaudutaan huomisiin 5 v kaverisynttäreihin. Kääks ja apua, sanon vaan! Onneksi on jo ainakin sen verran oppinut, että ihan maksimi noihin kaverisynttäreihin on puolisentoista tuntia. Meno kun on yleensä aika huimaa ja varsinkin desibelejä löytyy. Pikkumies odottaa myös kovasti näitä synttäreitään, kun ovat hänen ensimmäiset kaverisynttärit, joten jännät paikat edessä huomenna. 

Saas muuten nähdä kuinkas kauan tätä takatalvea vielä kestää. Olin jo niin keväisissä tunnelmissa ja kesän odotuksessa. Nämä kuvat tuli napattua silloin kun oli vielä kunnon lumiset kelit ja pakkanen paukkui. Tosin olihan sitä tälläkin viikolla vielä 16 asteen pakkaslukemat. No ei auta kuin odottaa kevään tuloa. Kyllähän se jossain vaiheessa palkitaan.

Mukavaa viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Hauskoja juhlia, ja iloista naistenpäivän iltaa! :)

    VastaaPoista
  2. Oli kiva nähdä tänään <3
    Oikein ihanaa naistenpäivän iltaa sinulle Cride ja ihania synttäreitä huomiselle! Ekat kaverisynttärit on aina ne jännimmät :)

    VastaaPoista