lauantai 3. syyskuuta 2011

Pikkuisen prinsessan huoneita


Hain vähän ideoita tilkkutäkkikurssilleni netistä ja kurkistin mm. Pottery Barn kids -nettisivuille. Oi voi kuinka ihania juttuja siellä taas olikaan. Ihan jo mietin, että tilaisinko sittenkin sieltä tilkkutäin pikku neidille, mutta kun kankaat tilkkutäkkiin on jo ostettu ja kurssikin alkaa, niin haetaan nyt vaan ideoita ja inspiraatiota omaan tekeleen tekemiseen. Jos menee oma tekele ihan persauksilleen, niin sitten tilausta sissään ja sassiin!


Keräsin tähän postaukseen pikkuisten prinsessojen huoneita koskevia kuvia heidän nettisivuiltaan. Niin ihanan Jenkkityylistä...yllätys yllätys kun Jenkki firma on.

Oli muuten aikaste kovat toimituskulut tuolta Pottery Barnilta Suomeen. Tyynyn hinta oli n. 23 euroa, mutta postikuluineen olisi tehnyt n. 64 euroa. Huh huh! Jäi se tilaus sitten tekemättä. Ei auta kuin ite ruveta räpeltämään ja laittaa ompelukone surraamaan.Marraskuussa täytyy taas mennä ihastelemaan Jenkeissä noiden liikkeeseen ja kuolaamaan taas niiden tuotteita. Harmi vaan, että noiden petivaatteiden mitoitus on niin eri kuin täällä meillä. Se vähän toppuuttelee tuota ostohalua. Niin ja jos haluaa tuon nimikoinnin tuotteeseen, niin se ei onnistu kuin nettikaupan kautta. Harmi! Ne musta juuri kivoja esim. tyynyssä, mutta ei onnistu sitten itse liikkeestä paikanpäällä ostettuna ja postikulut on mitä on Suomeen saakka.

Näistä on oikeasti tosi vaikea valita oman suosikkinsa. Ehkä meikäläinen kallistuu tuon ekan kuvan huoneeseen. Jotenkin niin ihanan freesi. Ei taida meikäläisen tekeleet yltää ihan näiden tasolle, mutta ompahan made in Finland ja omin kätösin tehty :) Täytyykin mennä suunnittelemaan sitä omaa tekelettä. Kurssi nimittäin alkaa ens viikolla. Pää olis täynnä miljoona eri ideaa, jotka yhtenä mössänä päässä. Vielä kun sais ne sieltä ulos paperille järkevään muotoon.

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kauniita huoneita! Kunpa olisikin niin tilavat huoneet, että voisi laittaa massiivisempia huonekaluja lapsille. Tsemppiä ompeluhommiin! Se menee hyvin, usko pois :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania huoneita.
  Onnea omeluun. Hyvä siitä varmasti tulee. ja itse tehty voi ollla arvokas mulla tavoin kuin rahallisesti..
  Ihanaa uuden viikon lakua..

  VastaaPoista
 3. Ekaterina: kiitos kannustuksesta :) Joo ei meilläkään oikein noin massiiviset huonekalut sopisi, mutta ovat jotenkin kyllä niin näyttäviä. Jenkeissähän kaikki pitää olla suurta.

  Taika: kiitos. Näinhän se juuri on, että omin käsin tehtyä ei voi rahassa mitata.

  Riitta Sinikka: eikös olekkin aivan mahtavia. Oikeita pikku prinsessan unelmia.

  VastaaPoista
 4. Oi Oi Oi mitä herkkukuvia :) Itsekkin saan usein inspiraation johonkin käsityöhön jostain netistä löytyneestä kauniista kuvasta...pitäis melkein kerätä kuvista semmoinen inpis-vihkonen!

  VastaaPoista