sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Koti -20% ja Gantin tähtiä

Olettehan huomanneet, että Stokkan postimyynnissä koti -osaston tavarat ovat nyt tämän kuun loppuun asti -20 %. Itse käytin sitä hyväkseni kun ostin vähän tuota kuvausrekvisiittaa. Jos ottaa toimituksen tavarataloon, niin postikulut ovat nolla euroa.

Sanokaa ihmiset mitä vaan, että nuo tähdet olis muka out of fashion, mutta meille niitä tuli ainakin lisää. Mie ainakin tykkään.Nämä Gant Homen tyynynpäälliset nyt 52 euroa (OVH 65). Otin noita keskimmäisiä Summer 10 Star -ruskeita tyynynpäällisiä ja taidan ehkä vielä tilata tuon alla olevan Summer big star -tyynyn noiden kaveriksi. Tuo ruskea oli tosin kauniin värinen ruskea...siis ainakin meille.

Tässä vielä ruskeat ihan livenä soffalla. Nämä alakuvan vaaleansiniset tyynyt ja torkkupeitto ovat olleet meidän soffalla jo monta vuotta. Jotenkin ovat ottaneet aina silmään, vaikka nätin väriset ovatkin. Kyllä tuo ruskea vaan sopii niiiiin paljon paremmin meille. Nyt täytyy ruveta varmaan etsimään noille vaaleansinisille uutta paikkaa tai vaan laittaa ne noiden ruskeiden kavereiksi.Baby Big Starin OVH on 69 euroa ja nyt tosiaan - 20%. Vaaleanpunainen (yllätys yllätys) on jotenkin aivan ihana.Lexingtonin valikoimaa. Ensimmäiset tyynynpäälliset löytyvätkin meidän makkarin sängyn päältä jo monen vuoden takaa. OVH 38 euroa, kaksi muuta 69 euroa.Kaikkea muuta kivaa löytyy myös tuolta verkkokaupan puolelta. Tosin heräteostoksiin voi herkästi sortua jos sinne eksyy.

Pirtsakkaa sunnuntain jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Ovat kyllä kivan näköisiä nuo Gantin tyynyt! Meillekin voisi sopia nuo beiget tähtityynyt. Just äsken kävin Stockalla pyörimässä ja miettimässä mihin etusetelit käyttäisin :-)

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään noista ruskeista tähtisistä! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos muistutuksesta, kävin tilaamassa harmaat tyynyt meille =)

  VastaaPoista
 4. Tykkään itekin noista tähdistä tosi paljon! Olkoot pois muodista, mutta ei haittaa, nättejä ovat :)

  VastaaPoista
 5. Pikku Hiiri: mulla meni ne setelit jo Kartelin Bourgie valaisimiin, joten oli vähän pakko tilata tuolta netistä ja olivat jopa halvemmat siellä.Tuo ruskea oli tosi hyvän värinen eli suorittelen :)

  Marita: eipä kestä :)

  3:n äiti: se harmaa on kanssa ihan kiva. Meille tuo ruskea vaan sattui sopimaan paremmin.

  Linda: eihän tähdistä voi olla pitämättä vaikka taitaa olla niillä omat inhoojansakin :)

  VastaaPoista