tiistai 21. helmikuuta 2012

Uudet tilkkutyynyt


Ja taas lisää ompeluksia. Sainkun sainkin nämä tyynyt valmiiksi ennen perjantaina olevia lehtikuvauksia.  Nyt on sitten aikamoinen vuori tyynyjä pikkuneidin sänkyä koristamassa. Taitaa nyt nämä ompelukset jäädä vähän jäihin vähäksi aikaa kun kun ei tuota aikaa oikein tahdo olla tuohon harrastukseen vaikka se niin mukava olisikin. Nämä tyynyt on tehty kaveriksi tekemälleni tilkkutäkille, jonka tarinaa näet enemmän tästä klikkaamalla. Vähän tuosta toisesta tyynystä tuli vimpula vampula, mutta haitanneko tuo. Kohta se on jo muutenkin kärsinyt noissa lasten peuhuissa. 
 


Tämä alatyyny on vähän samaa linjaa kuin aikaisemmin tekemäni pikkuherran tyyny, jonka puolestaan näet täältä. 
Jotenkin noita kankaasta tehtyjä pääliaplikointeja on kiva tehdä kun voi ihan normaalilla ompelukoneella niitä surrutella. Tiheä siksak vain kuvion ympärille ja mielikuvitus käyttöön. Jos jotakuta kiinnostaa tarkempi ohje, niin hihkaise vaan niin laitan tietoa.


Sori kuvien vähän huono laatu. Nykyään joutuu noita kuvia näpsimään niin hämärissä olosuhteissa ja en tykkää yhtään salaman käytöstä (tulee niin kovia noista kuvista ja luonnollisuus häviää), joten koittakaa kestää :)

7 kommenttia:

 1. Ihania! Joo kiinnostaa kaikki vinkit! Itselläkin vain tavallinen ompelukone. Jos tässä joskus taas kaivelisi tuon koneen esille ja ehtis kangaskauppaankin asti..!

  VastaaPoista
 2. Kauniita ompeluksia!

  Hyvää loppuviikkoa<3

  VastaaPoista
 3. Todella ihania, vinkkejä otetaan mielellään vastaan :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: kiitos kovasti.

  J ja Anne: Kiitos. Kunhan tästä kerkiää niin voisin tehdä tosiaan joskus tuon postauksen noiden tekemisestä. Pitäneekin etsiä kuvat jostain tuolta arkistojen pohjalta.

  Johanna ja Arja: kiitos kiitos.

  VastaaPoista