sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Svaneforsin syksyä 2017


Kävin tutustumassa Svaneforsin syksyn ja joulun mallistoon heidän ihanassa showroomissaan Helsingin Vallillassa pr-tilaisuuden merkeissä. Oi mikä ihana lämmin tunnelma tuolla showroomilla vallitsikaan sinne astuessa. Svaneforsin valikoima rakentuu pitkälti juurikin ihanien torkkupeittojen, tyynyjen, verhojen ja mattojen ympärille ja mikäs sen mukavampaa kuin hypistellä niitä. Lisäksi itselleni tuli uutena tuttavuutena heidän tuoksukynttilänsä, jotka olivatkin todella kauniita ja hienostuneen tuoksuisia. Syksyn valikoimassa on tarjolla mm. ihanan sinisen ja keltaisen sävyjä sekä luumun ja burgundyn punaista.

Herkkujen ja esittelyiden lomassa saatiin kuulla myös Sveneforsin historiasta, joka juontaa juurensa Ruotsiin vuoteen 1956. Yritys on edelleen perheyritys ja toimii pääosin Pohjoismaissa. Illan tiimellyksessä suoritettiin myös erittäin mukava arvonta, jossa jokainen osallistuja voitti palkinnon. Näin kaikille osallistujille tuli hyvä mieli ja jokainen sai viedä kotiinviemiseksi kivan tuliaisen. Itselleni palkinnoksi osui suloinen farkkumatto, jonka vein jo mökille, joten ei tullut otettua siitä nyt kuvaa tänne saakka. Kesällä sitten siitä kuvia, kun nyt on mökki jo talviteloilla odottaen ensi kesää.

 Svaneforsin joulukin oli tietysti esillä ja rakentui paljolti perinteisen punaisen ja valkoisen ympärille. En vaan voi itselleni mitään, mutta kaikki joulujutut ovat vaan niin ihania ja tuskin maltan odottaa, että saa taas laitella kaikki joulukoristeet esille. Jokos teillä muuten odotellaan joulun tuloa?4 kommenttia:

 1. Minä alan pikkuhiljaa jo lämmetä joulunlaittoon... Mies ei niinkään. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi minä olen kohta jo ihan joulufiiliksissä. Jouluinen Köpiksen reissukin odottaa jo kohta :)

   Poista
 2. Meillä ei vietetä joulua, mutta hömppään kuitenkin jotain pientä aina äidilleni :)
  Ihanaa sunnuntai-iltaa Cride <3

  VastaaPoista