perjantai 29. syyskuuta 2017

8 v Monster High synttärit

 

Meillä oli erittäin vauhdikas viime viikonloppu ja tämä viikko onkin sitten suurinpiirtein toivuttu koitoksesta. Meillä nimittäin vietettiin 8 vuotissynttäreitä seka lauantaina että sunnuntaina. Koko viikonloppu olikin sitten yhtä juhlahumua, mutta saipahan sitten kertarysäyksellä juhlittua nuo alta pois. Nämä rajuimmat eli kaverisynttärit olivat sunnuntaina, joten maanantaina pääsikin sitten töihin "lepäämään" koitoksesta. Kaverisynttäreillä tuo meno voi yleensä yltyy aika kovaksikin, vaikka kutsuttuina olivatkin vain luokan tytöt, mutta kyllä näköjään niistäkin ääntä ja vilskettä lähtee ja myös huusholli oli kuin pyörremyskyn jälkeen. Varsinkin popparit ovat sellaisia, että niitä löytyy lähes joka paikasta juhlien jälkeen.
 
Kuten kuvien yleisilmeestä voi jo päätellä, synttäreitä vietettiin aika vaaleanpunaisella linjalla ja juhlien teemana oli Monster High. Synttärikakku oli myös tietysti pinkki ja löysin siihen myös muutaman teemaan sopivan kynttilänkin koristeeksi. Tälläkään kertaa kakun teosta ei selvitty haasteitta, kuten on aika usein tavannut olla niiden tekemisen suhteen. Viimekertaisen synttärikakun teko oli aikamoista haastetta, kun pienimmäinen kävi salaa syömässä kakusta takaosan ja sitten kun sain sen jotenkin paikkailtua, niin eikös hän sitten käynyt vielä painamassa kädenjälkensä sokerimassaan kakun päälle ja taisi muutamisen kerran sujahtaa myös sokerimassasta leikkaamani sankarin nimikirjaimetkin hänen suuhunsa. No tällä kertaa kakku sisänsä pysyi ehjänä ja kukaan ei ehtinyt syömään sitä ennen tarjoilua, vaikka kaikki kovasti halusivat maistaa mustaa sokerimassaa teon aikana, koska muistuttaa niin ihanasti lakritsia, vaikka maku ei todellakaan ole sinne päinkään. Tällä kertaa kakun ongelmana oli se, että päätin testata, että mitenkä kakun täyte (creme vanilla ja rahkan seos), toimisi sokerimassan alla. No joo, ei hyvin! Seos oli sen verran kosteaa, että sokerimassa kostui jääkaapissa, mutta onneksi sentään pysyi kasassa, mutta ikävästi pinkkiä sokerimassaa valui kuitenkin yli äyräiden ja tiputteli jääkaapin sitä täyteen. Ensi kerralla täytyy kiltisi palata voi/tomusokeriseoksen laittamiseen sen alle, vaikka maku ei olekaan niin hyvää kuin mitä se tässä nyt oli.Näistä synttäriteemaisista cup cakeista on tullut jo vakkari meidän synttäreillä ja lapset aina edellyttävät, että synttäreillä pitää ehdottomasti olla kuppikakkuja. Äippä tietysti taas kiltisti totteli ja leipoi näitä. Nämä ovat siinä mielessä kivoja tarjottavia synttäreille, että netistä löytyy helposti synttäreiden teemaan sopivia kuvia, jotka voi printata kuppiakkujen kylkeen koristeeksi. Näissäkin on netistä bongattu Monster High -aiheinen kuva, jotka liimasin muffinssivuokiin paiston jälkeen. Pinkkiä sokerimassaa jäi myös sopivasti itse kakun teosta jäljelle, joten sai siitä leikeltyä vielä noita sokerimassakukkia kuppikakkujen koristeeksi.
 
Tällä kertaa tein nämä cup caket vähän eri ohjeella ja olivat mielestäni parempia kuin aikaisemmin, joten voisinpa melkein laittaa niiden ohjeen tänne erillisennä postauksena, niin jää itsellenikin se hyvään talteen. Mikäs sen parempi paikka säilöä hyväksi todetut ohjeet kuin oma blogi.
Toivottavasti teille ei tullut kovinkaan pahaa vaaleanpunaisähkyä tätä lukiessa :)
 
Oikein ihanan aurinkoista viikonloppua kaikille ja hyvää lokakuun alkua! Toivottavasti saadaan nauttia vielä pitkään näistä suht lämpimistä syksyn säistä ja auringosta.

6 kommenttia:

 1. Ihana synttärityttö siellä. Onpa ollut komeat tarjottavat...nuo cupcaket on upeita!

  VastaaPoista
 2. Hui 😱 miten pelottavan hyvänäköiset ja herkulliset tarjoilut! Onnea Fannylle😀

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköiset juhlat. Onnea sankarille :) Ihana tämä sinun blogi, kiva kun löysin tieni tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kun löysit tiesi tänne <3 toivottavasti viihdyt pidempäänkin :)

   Poista