tiistai 26. syyskuuta 2017

Tammer-Tukun showroomilla ja hotelli LaplandissaViime viikko starttasi mukavasti tutustumalla uuteen laajentuneeseen Tammer-Tukun showroomiin Tampereella pr-päivien merkeissä. Koko päivähän tuolla vierähti ja päivä huipentui vielä illalliseen uudessa hotelli Laplandissa, jonne osa vierailijoista jäi myös yöksi. Olipas hauska päivä ja mitä ihanuuksia Tammer-Tukun 9.000 neliön showroomissa olikaan. Kuvia tulikin napsittua aika paljon ja alla teillekin kuvasatoa. Ensi kevään uutuksista ei ole kuvia, koska niiden osalta oli luonnollisesti kuvauskielto, mutta ihastellaan nyt ensin näitä syksyn uutuuksia.

Bussin saavuttua Tampereelle, nautimme ensimmäiseksi Arto Rastas Cateringin laatiman hieman jouluisen lounaan. Masut täynnä olikin kiva aloittaa showroomiin tutustuminen, jossa meni tunti jos toinenkin. Oli kyllä niin paljon nähtävää ja suoraan sanottuna minulla ei ollut aavistustakaan kuinka laaja Tammer-Tukun valikoima on. On isoista puutarhakaluisteista pieniin nippeleihin.
Välietapilla nautittiin Suomi 100 piparit sekä punajuurikeksejä herukanlehti-omenaglögin kera.


Suomi 100 v kunniaksi Tammer-Tukku lanseerasi oman Katri Helena Collectionin ja hih, pääsinhän minäkin ihan kaffelle itse kuuluisuuden kanssa kuten alhaalta voi nähdä. No Katri Helena tuli tavattua jo viime keväänä kyseisen malliston lanseeraustilaisuudessa, joten on kyllä oikeasti tullut tavattua tämä valovoimainen kuuluisuus. Katri Helena Collection on kehitetty yhteistyössä Katri Helenan kanssa ja kuunneltu myös hänen toiveitaan.

Showroomiin tutustuminen tapahtui pienissä ryhmissä ja meidän kierros alkoi tutustumalla Tammer-Tukun Rento valikoimaan, johon kuuluu mm. saunatuoksuja, löylyastioita ja saunapyyhkeitä. Rento saunatuotteet ovat  tulleet itsellenikin erittäin tutuiksi.Maku Kitchen Life osastolla oli vaikka mitä ihanuuksia, joita olisi voinut ihastella pidempäänkin. Samaisella osastolla saimme maistella myös Arto Rastaan hiilihappojäällä valmistettua jäätelöä tervakinuskilla höystettynä.Sitten päästäänkin tähän itselleni erittäin rakkaaseen aiheeseen, nimittäin JOULUUN. Olen henkeen ja vereen jouluihmisiä ja voi sitä huokailun hetkeä, kun taas näki näitä tulevan joulun tuotteita. On se vaan aina niin ihana hetki, kun saa kaivaa kaikki ne joulukoristeet esille kaapin perukoilta.


Tammer-Tukun näyttelytiloihin tutustuminen huipentui shoppailuun vasta-avattussa outletissa, jonka jälkeen suunnistimme tyylikkääseen uuteen Tampereen Lapland hotelliin. Hotellissa voi kokea Lapin lumon keskellä Tamperetta. Hotelli sijaitsee Yliopistonkadulla ja juna-asemalle hotellista ei ole kuin n. 5 minuuttiaHotellin yläkerrasta löytyy tyylikäs lappihenkinen saunaosasto, jossa voi käydä karistamassa päivän pölyt harteiltaan.
Ilta huipentui erittäin maittavaan illalliseen. Nyt täytyy tunnustaa, että muisti tekee tepposiaan, että ei ole enää mitään hajua, että mitä nämä ruoat olivat nimeltään, mutta hyviltä ne ainakin näyttivät ja erityisesti maistuivat. Vaikka herätys olikin seuraavana päivänä ennen klo kuutta, kun piti lähteä kotia kohden, niin kyllähän sitä jaksaa iloisin mielin matkustaa maittavan aamupalan jälkeen masu täynnä mm. perinteistä mustaa makkaraa ja leipäjuustoa. 
Olipas erittäin kiva pieni miniloma ja iso kiitos, että sain osallistua pr-päiville. Ihan mahtavan mukava reissu!

10 kommenttia:

 1. Ihana päivä teillä on ollut. Tammertukkun tuotevalikoima on upea!
  Mukavaa tiistaita sinulle Cride ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aivan mahtava päivä. Harmi, että et ollut mukana!

   Poista
 2. Tuonne Tammertukkuun olisin kyllä halunnut mukaan, mutta nämä päivätyöt häiritsevät välillä ikävästi tätä harrastuspuolta. Onneksi tukku siellä odottaa ja seuraavalla pitemmällä Tampereen reissulla on tarkoitus kauppa tarkistaa. Niin paljon ihanuuksia!
  Ja tuo hotelli - heti kun näin kuvia sieltä, päätin, että seuraavan keikkareissun hotelli on sitten tuo!
  Ihania syyspäiviä, Cride <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan tuo kauppa on ja pysyy tuolla, niin pääset kurkkaamaan sen seuraavalla Tampereen reissulla. Itselläni oli kyllä pidättelemistä, että en ostanut kaikkea kivaa mukaani sieltä.

   Poista
 3. Tammer-Tukun päivä oli kiva, oli kiva törmätä! Mielenkiinnolla tutkin millaiset kakut loihditkaan kun niistä ma puhuit. :) Huikea päätös oli teillä vielä päivälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan kiva nähdä <3 Meillä ilta tosiaan jatkui kivan dinnerin parissa ja oli kiva tutustua myös uuteen hotelliin. Jäi hyvä mieli ja muisto reissusta.

   Poista
 4. 👋😄 terkkuset täältä Tampesterista!
  Oli kiva taas tavata ohimennen 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terkuista <3 Oli tosiaan kiva tavata ohimennen. Mukava päivä oli Tampesterissa :)

   Poista
 5. Ihan mahtava reissu oli ja Tammer Tukun Showroom oli aivan käsittämätön ja outletista taas voisi ostaa ihan kaikki joululahjat. Autollahan sinne olisi mentävä. Kivaa loppuviikkoa Kride<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se oli mikä vähän hillitsi tuota shoppailuintoani. Autolla olisi tosiaan pitänyt olla matkassa, jotta olisi saanut viedä kaikki ihanuudet kotiin saakka.

   Poista