sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Fanni K -sarja

*Yhteistyössä Fanni K:n kanssa*


Jokos teille on Tammer-Tukun uusi Fanni K -sarja tuttu? Kävin tutustumassa uuden karheaan sarjaan Tammer-Tukun pr-tilaisuudessa joitakin viikkoja sitten ja sanotaanko, että ihastuin. Sarjasta löytyy takuulla jokaiseen makuun jotain. Ei ole liian prameaa, mutta ei toisaalta liian yksinkertaistakaan, vaan sopivasti enemmänkin jokaisen kuluttajan makuun olevia juttuja. Fanni K -brändin tavoitteena onkin olla riittävän inhimillinen samaistuttavaksi ja samalla tarpeeksi tavoiteltava haluttavaksi. Tässä he ovat kyllä onnistuneet. Mallisto rakentuu tarkoin valikoiduista kodin sisustus- ja keittiötuotteista. 

Itsekin hankin ihka ensimmäinen Fanni K -sarjan tuotteen, nimittäin kuvissa näkyvän ihanan villamaton. Jokunen postaus sitten kerroinkin, että uusi ruokaryhmä näyttää jotenkin orvolta, kun siinä ei ole mattoa alla. Itse en kyllä toisaalta ole yhtään mattoihmisiä ja meillä on ollut koko alakerrassa ainoastaan eteisen pakollinen matto ja olohuoneen matto sohvapöydän alla, mutta nyt kun tuota ruokapöytäkokonaisuutta katselee, niin tulihan siitä paljon kodikkaampi ja ruokailuryhmästä viimeistellympi. Kummasti tuo matto vaan vaikuttaa.

Kyseinen kuvissa näkyvä matto on nimeltään Isadora ja tämä meidän kyseinen matto on kooltaan 160 x 200 cm. Mattoja on monessa eri koossa ja yksi isompikin vielä löytyi, mutta se olisi toisaalta ollut vähän turhan iso tuohon tilaan.  Tämä matto on juuri passeli kyseiseen ruokailutilaan. Matto on 100 % villaa eli myös laadukas ja kestää myös käytössä. Matosta löytyy myös mustavalkoinen versio tämän harmaan lisäksi, mutta itse ihastuin hetimiten tähän harmaaseen versioon.


Sitten vielä lopuksi miten ihanasti minun ja Fanni K:n tiet kohtasivat. Eikö olekin aika ihana?

"Fanni tässä. Olen ajatellut usein, että haluaisin jollain keinoin kertoa ihan kaikille, miltä maailma minusta näyttää, tuntuu ja kuulostaa. Haluaisitko olla mukana sillä matkalla? Haluaisitko katsoa miten kevään ensimmäiset, hennot lehdet puskevat terhakkaasti itsensä ulos puiden silmuista. Tuntea käsissäsi aallokossa sileäksi muovautuneen kiven, kesäauringosta lämmenneen pinnan? Tahtoisitko aistia puhtaiden lakanoiden tuoksun, kun viileä merituuli leikittelee niiden kustannuksella? Ehkä tahtoisit istua viereeni karhealle rantakalliolle viilenevänä, alkusyksyisenä iltana. Toivon, että tahtoisit. 

Sillä tämä maailma on meidän. Pysähdytään yhdessä kokemaan kaikki sen pienet ihmeet. Nyt ja tässä. Ei kiirehditä ohi, vaan kuunnellaan. Koska maailma on meitä varten. Sinua ja minua. En malta odottaa, että kohdataan. 
Sinun, Fanni K"

Tässä vielä kuvia Fanni K:n lanseeraus tilaisuudesta Vantaan Flamingosta ja mitä kaikkea ihanuuksia valikoimaan nyt tällä hetkellä myös kuuluu.

Fanni K -tuotteita on saatavilla Tammer-Tukun oman verkkokaupan lisäksi hyvin varustelluista myymälöistä kautta maan.

1 kommentti:

  1. Tuo matto on kyllä aivan ihana. Fanni K:n valikoimasta voisi kotiuttaa kaikki :D

    VastaaPoista