perjantai 25. toukokuuta 2018

Familonin laadukkaat vuodevaatteet


Meillä nukutaan nykyään aika makoisia unia, kiitos Familonin. Sain nimittäin heiltä uudet peitot ja tyynyt itselleni sekä muutamat pussilakanat testaukseen. Eron myötä (tästä sitten joskus lisää, kunhan ehdin vaan koneen äärelle paremmin) osa tavaroistamme tietysti päätyi miehen matkaan, kuten osa vuodevaatteistakin ja ne mitkä jäivät käyttöön olivat kyllä jo parhaat päivänsä nähneet, joten mielelläni vastaanotin tämän ihanan lähetyksen Familonilta. Vitsit miten ihanan pehmeän muhkeat nuo uudet Ultra peitot ovatkaan. Vähän eri luokkaa mitä meidän aiemmat halpispeitot ovat olleet. Ei voi edes verrata samana päivänä.

Eron myötä meidän talon huonejärjestyskin muuttui siten, että vaihdoin makuhuoneen paikkaa neidin huoneen kanssa ja isäni tuli tekemään kyseiseen avotilaan seinän ja ovet. Onhan se aika ihanaa, että on noin kiltti isä, joka osaa tehdä tuollaisen ja suostuukin vielä sen tekemään. Onhan se iso rahallinen säästö myös. Tästä uudesta makuuhuoneestani on tulossa myös ihan oma postauksensa, kuten uudesta neidin huoneestakin, kunhan saadaan pikkuhiljaa kaikki kuntoon. Kolmen lapsen yksinhuoltajana kun tämä aika on vähän kortilla, niin voi nämä postausten tekokin vähän kestää.

Sopivia peittoja valitessani tärkeimpinä valintakriteereinä olivat peiton muhkeus ja että se sopivan lämmi, mutta eivät kuitenkaan untuvaa tai liian kuumia ja ovat allergiatunnuksella varustettuja. Itse kun olen sen verran herkkä, että pitää vähän myös katsoa, että mitä kaikkea voi ottaa käyttöön. Familonin nettisivuilla onkin erittäin hyvä ohjelma, josta voit klikkailla mitä toiveita itsellä on peiton tai tyynyn suhteen ja sivusto antaa sitten eri vaihtoehdot kyseisillä kriteereillä. Valintana oli Ultra peitot ja sekä samaisen Ultra sarjan täyttötyynyt. Itse olen tykästynyt aika mataliin tyynyihin, mutta siitä pitää löytyä kuitenkin pehmeyttä. Näissä Ultra täyttötyynyissä on vetoketju ja ylimääräinen täytepussi, jolla voi helposti lisätä myös tyynyn korkeutta tai tarvittaessa ottaa myös pois. Ajan myötähän tyyny menee myös vähän kasaan, joten lisätäytteellä saa siihen tarvittaessa takaisin muhkeutta. Ultra täyttötyynyt sopivat myös kaikissa asennoissa nukkuville ja myös kouluikäisille juurikin tuon säädeltävyyden vuoksi.

Erityisesti ihastuin näiden Familon Ultra -peittojen muhkeuteen. Peitot eivät kuitenkaan ole raskaita, vaan ihanan keveitä. Ultra -peite on myös erityisen hengittävä, koska se on valmistettu ilmavasta ja hengittävästä Hollofil® Eco -ontelokuitutäytteestä. Peitot ovat valmistettu ympäristöystävällisesti ja korkealaatuinen puuvillakangas on erityisen miellyttävä iholla. Näillä peitoilla ja tyynyillä on myös itselleni tärkeä Allergiatunnus eli ne on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa. 

Familonilla on myös kauniita pussilakanoita valikoimissaan ja omassa sängyssäni onkin nyt pedattuna Princess ornamentti mustikansinisenä, joka onkin Familonin uutusväri. Kuosi ja varsinkin tuo mustikansävy on ajattoman tyylikäs ja todella kaunis myös luonnossa. Nämä Familonin puuvillaiset pussilakanat ovat myös erittäin laadukkaita. Tämän huomasi jo silittäessä, kun rauta vaan liukui sulavasti puuvillan pinnalla ja sileni todella hyvin. Familonin painettujen puuvillapussilakanoiden ja -tyynyliinojen lankaluku eli langantiheys (TC) on 150 lankaa neliötuumalla. Näillä on myös niinikään Allergiatunnus.

Meidän neidin huoneeseessa on puolestaan Princess Paanu pussilakanasetti. Tämäkin on samaa laadukasta puuvillaa mitä Ornamenttikin. Värisävykin oli  juuri oikeanlainen. Ei liian vaaleanpunainen, vaan enemmänkin roosaan vivahtava eli myös sopivan aikuismainen neidin huoneeseen. Enää eivät Frozenit ja muut hahmolakanat kelpaa, vaan pitää olla jo vähän isomman tytön kuoseja. Tässä Paanu pussilakanasetissä on nimensä mukaisesti puolipyöreitä paanuja, joista tulee mukavasti mieleen talojen paanukatot. Isommalle pojalle Familonin valikoimasta valikoitui Familonin Ultra raita pussilanasetti. Tämä raidallinen pussilakansetti on siitä kiva, että toinen puoli on vastavärinen ja pussilakanaa voi pitää kumpi puoli tahansa päällä ja saada näin vähän vaihtelua.


Lopuksi vielä vinkkinä, että Familon tarjoaa koko toukokuun ajan -20 % alennuksen pussilakanaseteistään, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää tuo mukava etu. Familonin sivuille pääset tästä klik.

Oi vitsit, nyt tämä äippä on niin onnellinen näistä uusista vuodevaatteista! Jatkossa meillä nähdään vain onnellisia unia!


*kaupallinen yhteistyö Familon Oy:n kanssa*

2 kommenttia:

  1. Onpa todellakin ihanat makuuhuoneet! Ja kyllä minustakin peitot ja tyynyt ovat todellakin ne asiat mihin kannattaa satsata. Kauniita unia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toden totta, että noihin kannattaa kyllä satsata. Nyt kyllä itsekin sen huomasi konkreettisesti, kun oli vertailukohtaa vanhoihin halpispeittoihin. Ero on kyllä huikea.

      Poista