sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Atopik - apteekin luonnonkosmetiikkaaApteekkeihin on rantautunut kotimainen uusi luonnonkosmetiikan sarja nimeltään Atopik, joka on suunniteltu nimenoaan herkälle iholle.  Atopikin vaikuttavat aineita esiintyy iholla myös luontaisesti, mikä tekee tuotteista sopivia myös herkkäihoiselle. Kuivassa ihossa suojakerroksen toiminta on häiriintynyt ja voi aiheuttaa ihon ärtymistä ja puolustuskyvyn heikkenemistä. Atopikin tuotteiden raaka-aineina on mm. suomalainen mustikka, aminohapot, hyaluronihappo, suomalainen luomukaurauute ja kauraöljy sekä prebiootit.

Meidän perheelle tällainen herkän ihon luonnonkosmetiikan sarja on erittäin tervetullut. Itselläni ja myös lapsillanikin on herkkä iho ja näin syksyn ja talven tullessa iho kuivuu ihan hirmuisesti ja kutiaa, joten jonkinsortin rasvaa on pakko käyttää koko ajan ja myös ihon pesuaineet on oltava suunniteltu herkälle iholle. Atopikin Sensitive rauhoittava ihovoide onkin ollut ihana levittää myös lasten iholle. Tuote sisältää kaurauutetta ja kauraöljyä. Samaisesta Sensitive sarjasta löytyy myös pesuneste, joka sopii sekä vartalon, hiusten että käsien pesuun. Aivan ihana juurikin meidän lapsille, jotka haluavat käyttää samaa tuotetta niin hiuksille kuin iholle.

Sarjasta löytyy myös oma linjansa Anti-Age tuotteita, jotka ehkäisevät ikääntymisen merkkejä ja vahvistavat ihon rakennetta.  Atopikin Anti-Age kiinteyttävä hoitoseerumi sisältää korkean 30 prosentin pitoisuuden hyaluronihappogeeliä, joka tuo iholle kosteutta ja luonnollista täyteläisyyttä. Hoitoseerumi sisältää myös probiootteja, jojobaproteiinia, kauraa ja mustikkaa.
Anti-Age sarjaan kuuluu myös kiinteyttävä kasvovoide ja kiinteyttävä silmänympärysvoide.

Atopik -sarjasta löytyy myös itseruskettavia tuotteita. Kasvoille on kasvovesi, joka tuokin kivasti sävyä näin syksyn pimeyteen. Iholle on puolestaan asteittain päivettävä voide. Nämä ovatkin erittäin tervetulleita tällaisena pimeänä aikana. Itse käytän talvisin nimenomaan kasvoille kevyesti itseruskettavia tuotteita, jottei näytä ihan kalkkilaivan kapteenilta. Tämä itseruskettava kasvovesi toikin heti ensimmäisellä käyttökerralla jo kivasti väriä kasvoille. 

Sarjan tuotteet valmistetaan Suomessa ja löytyvät apteekeista. Sarja on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja on vegaaninen sekä gluteeniton.*tuotteet pr-näytteitä*


2 kommenttia:

  1. Hei, kiitos vinkistä. Atopikolla on koko ajan hyvät ihotuotteet etsinnässä - ainakin minulla. Kivoja tuotteita olen löytänyt, mutta sitten jostain syystä jatkuvassa käytössä iho väsyy tuotteeseen. Näitä täytyy testailla. Ihanaa joulun aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että vinkistä oli hyötyä. Itselläni myös erittäin herkkä iho ja pitää olla tarkkana, että mitä tuotteita käyttää.

      Poista