tiistai 30. heinäkuuta 2019

Kouvolan asuntomessut


Kouvolan asuntomessut ovat parhaillaan käynnissä ja itsekin piipahdin siellä lehdistöpäivässä ennen varsinaisten porttien avautumista yleisölle. Asuntomessut ovat olleet jo monen vuoden ajan yksi kesän kohokohdistani ja tänäkin vuonna sinne oli luonnollisesti suunnattava ihastelemaan. Vaikka itselläni ei ole rakentaminen ajankohtaista tällä hetkellä, niin messuilta saa kuitenkin aina sisustusvinkkejä ja kiva katsella erilaisia ratkaisuja, jos joskus vaikka innostuisi rakentamaan. Olisihan se aika ihana rakentaa ja suunnitella oma talonsa. 

Vanhaan kasarmimiljööseen rakentunut asuntomessualue Kouvolan Pioneeripuistossa on kiinnostanut yleisöä ja asuntomessuilla onkin vieraillut jo yli 50.000 kävijää. Messujen virallisena teemana on Uusin asuminen historiallisessa karamimiljöössä. Messukohteita on yhteensä 33, joten nähtävää riittää.

Messut jatkuvat 11.8.2019 asti, joten hyvin ehtii vielä vierailla, jollet ole ehtinyt jo piipahtamaan. 

Kuvia tuli tietysti räpsittyä aikamoisesti ja näittekin tuolla Kristallinhohtoa instastoryn puolella jo osan kuvista. Tähän postaukseen keräsin omaa silmääni miellyttäneitä kohteita ja seuraavaksi onkin sitten oikea kuvien vyöry. Koittakaahan jaksaa skrollata loppuun saakka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti