sunnuntai 23. elokuuta 2020

Testauksessa Helein Strong Biotin+ kauneusravintolisä

*kaupallinen yhteistyö Helein / Nelkytplusblogit


Sain loppukeväästä testaukseen kotimaisen Vermanin valmistamia Heleinin Strong Biotin+ valmisteita, jota olen nyt nauttinut säännöllisesti yhden tabletin päivässä, toki muutaman unohduksen kera. Biotiinista voidaan puhua oikeana kauneusvitamiinina, koska se vaikuttaa nimenomaan hiusten, ihon ja kynsien kuntoon. Biotiini on myös hyvin siedetty lisäravinne ja se on vesiliukoinen eli ylimääräinen poistuu elimistöstä virtsan kautta.

Heleinin Strong Biotin+ -lisäravinnetta myydään 60 kpl pakkauksissa, joka riittää kahdeksi kuukaudeksi. Tuote sisältää biotiinin lisäksi 15 mg sinkkiä, C-vitamiinia 80 mg ja kyseiiniä 60 mg. Nimenomaan sinkillä on biotinin kaltaisia positiivisia vaikutuksia hiusten ja kynsien kuntoon ja limakalvojen kuntoon. Tuote sisältää myös kyseiini-aminohappoa, joka on puolestaan tärkeä osa iholle kestävyyttä ja joustavuutta antavaa tukirakennetta. Helein Strong Biotin+ -valmisteessa aminhappo elimistölle valmiiksi käytettävässä muodossa.

Näin 40+ iässä naisten hormoonitoiminta heikkenee ja vaihdevuosien oireet lähenevät elleivät jo iske päälle. Iho ja hiukset ohenevat ja ryppyjä tulee vauhdilla. Mitkään rasvat eivät enää pelkästään tehoa, vaan tehoa tarvitaan myös sisältäpäin. Itse halusinkin selvittää, että minkälaisia vaikutuksia Heleinin Biotin+ Strongilla on nimenomaan hiuksiin ja kynsiin. Toki testausjakso pitäisi olla hiukan pidempi, että näkisi kunnolla vaikutukset, mutta kyllä tässäkin ajassa jotain jo tapahtui, joista teillekin tässä oman testini tulokset.

Itse en tässä ajassa huomannut suoranaisesti vaikutuksia tukan kasvussa tai paksuuntumisessa, koska itselläni on luonnostaan pitkät hiukset ja biotiinia pitäisi syödä vähän pidempään, että sen vaikutukset näkyisivät oikeasti hiuksissa. Ainoa minkä tässä lyhyessä testijaksossa huomasin, että hiuksia ei lähde niin paljon mitä aiemmin. Minähän koin oikean sulkasadon eron jälkeen ja tukka suorastaan tippui päästä ja sitä oli oikeasti ihan joka paikassa koko ajan. Suihkun sihti oli aina tukkaa täynnä ja harjatessa lattialla oli iso kasa hiuksia. Ehkä tuo oli jonkinlainen stressireaktio eroon. Toki tuosta tukan lähteminen on jo tasaantunut, mutta on edelleen kuitenkin ollut aika runsasta ja siihen tuo Heleinin Biotin+ Strong nimenomaan auttoi. Ehkäpä sieltä kasvaa nyt entistä tuuheampi tukka.

Kynsissä puolestaan vaikutus näkyikin sitten nopeastikin ja vahvisti niitä todella. Itse en käytä ns. tekokynsiä, vaan tykkään enemmän luonnollisista omista kynsistä. Harvoin käytän edes kynsilakkaa kynsissä, kun kynnet ovat entistä hauraammat sen jälkeen. Minulla on ollut helposti katkeilevat kynnet ja nyt näin Korona aikana, kun käsiä pitää pestä koko ajan tai käyttää käsidesiä, niin ne altistavat vielä enemmän kynsien haurastumiselle. Mutta nyt tämän Helein Biotin Strong+ jäljiltä, kynnet ovat olleet todella hyvässä kunnossa ja vahvat, vaikka olen nyt kesällä möyrinyt mökillä kukkapenkeissä ja kannellut kiviä ja rakentanut uutta wc:tä ja kertaakaan yksikään kynsi ei ole katkennut, vaan ovat pysyneet menossa mukana. 

Entäs vaikutus ihoon? Tämän osalta täytyy tunnustaa, että sen kunnossa en suoranaisesti huomannut vielä suurempia muutoksia. Ehkä pintakuivuus väheni hivenen. Toki kesä ja aurinko tekevät aina tehtävänsä ja stressi sekä huonosti nukut yöt vaikuttaa myös ihoon ja tämä Korona aika ei sitä myöskään vähennä.

Tästä on hyvä jatkaa testausta eteenpäin, jotta näkee lopulliset pidempiaikaiset vaikutukset erityisesti hiuksiin ja tietysti haluan pitää nyt nämä ihanan vahvat kynteni, joilla kestää touhutakin ja möyriä puutarhassa. 

Muutama muukin nelkytplussalainen on testannut nyt kesän aikana Vermanin Heleinin tuotteita. Lumo lifestyle on testaillut Heleinin kollageenia ja Tia Koivusalon blogissa on testailtu myös Heleinin Biotin Strong+ kauneusravintolisää. 3 kommenttia:

 1. Kauniit ja vahvan näköiset kynnet! Kahdekankymppinen äitinikin vannoo Biotiini nimeen, hänellä onkin edelleen kauniin tuuheat hiukset.
  Itse olen Heleinin kollageenia nautittuani huomannut ihon kimmoisuuden lisääntyneen ja ihon pienien, kuivien näppyjen vähentyneen.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on biotiini siellä purrut, ihan huikeat nuo sun kynnet ja kaunis lady muutenkin. Aina kun kynnet alkaa pehmenemää, nappaan biotiinikuurin ja toisaalta sitä voisi kyllä syödä ympäri vuoden, ettei pääsisi edes pehmenemään.

  Ihanaa sunnuntain jatkoa Kride. <3

  VastaaPoista
 3. No on upeat kynnet! Olen minäkin biotiinilla saanut ihmeitä aikaan kynsissä ja jaksan jatkaa, sillä haluan kasvattaa vahvan pitkän tukan! Se ollut haaveena nyt jonkun aikaa ja katsotaan mitä tuleman pitää : )

  VastaaPoista