keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Sneak peek asuntomessuille 2020 Tuusulaan


Tänä vuonna Asuntomessuja vietetään Tuusulan Rykmentinpuistossa Pääkaupunkiseudun kupeessa. Messut ovat Asuntomessujen 50. juhlavuosi. Normaalisti Asuntomessut ovat startanneet aina heinäkuun puolestavälistä lukien, mutta Korona on sotkenut vähän kuvioita ja Asuntomessut aukeavat yleisölle 3.8 ja jatkuvat 30.8 asti. 

Tänä vuonna messuille pääsee vain ennakkolipulla aika- ja päiväperusteisesti, joten kannattaa hankkia lippu hyvissä ajoin. Koronasta johtuen, messualueen sisääntulo on porrastettu ja kävijäämäärää on rajattu, jotta voi messuilla turvallisin mielin. Mikäli ostetun lipun saapumisaika ei sovikaan, niin sen voi vielä vaihtaa lipunoston jälkeen vapaiden aikojen puitteissa. Muutokset pitää tehdä 24 h ennen omaa saapumisaikaa ja tehdään Asuntomessujen verkkosivuilla. Messuilla tulee myös noudattaa turvavälejä.

Messukoteja on yhteensä 33, joten jokaiselle varmasti riittää katseltavaa. Itse kävin tutustumassa messukoteihin jo kesäkuussa median ennakkopäivässä ja tässä postauksessa omia poimintoja messuista teillekin sneak peek muodossa ennen messuille pääsyä. Jukkatalon messutaloista kirjoittelinkin jo aiemmin ja sen postauksen näet täältä klik. 

Itse ainakin odotan innolla, että pääsee vielä ihan ajan kanssa tutustumaan messukoteihin ja piharatkaisuihin. Kesäkuussa pihat olivat vielä kesken ja osa taloistakin, joten kiva käydä vielä katsomassa viimeistellyt kohteet. Onko teillä suunnitelmissa Asuntomessuille meno? 


 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti