sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kesäloma


Se olisi sitten kesäloma. Tai no itsellänihän sitä äippälomaa nyt on koko kesän, mutta lasten kesäloma alkoi. Tarhan päättäjäisiä vietetään tänään ja sitten suuntaankin lasten kanssa mökille kesän viettoon. Kaupungin pölyt saavat jäädä taakse ja päästään luonnon helmaan. Eihän sitä kesää voi muualla viettää.


Jokavuotisen ongelman, että mitä tarhatädeille veisi, on onneksi taas kerran hoidettu. Tällä kertaa tädit saavat näitä lasisia lyhtyjä itsetehdyn kortin kera. Noin 50 otosta ja sopiva kuva lapsukaisista löytyi. Laminoin kortit, joten ovat vähän enemmän korttimaisia. Jouluna sainkin tarhatädeiltä kiitosta, että kiva kun tuli lapsista kuva eikä mitään persoonatonta korttia ja lupasivat oikein laittaa kyseisen kortin talteen. No samalla kuvalinjalla nyt sitten jatkettiin. 


Vähän tuntui jo liukuhihnatouhulta näiden seisemän lyhdyn kääräiseminen folioon. Olishan ne voinut ilmankin viedä, mutta toisaalta kiva laittaa ne vähän nätimmin ja toivotella hyvät kesät sekä kiitokset kuluneesta kaudesta. 

Ja eikun kesän viettoon!

10 kommenttia:

 1. Kauniita lyhtyjä! Mistä olet ne löytänyt? Ihanaa kesälomaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nuo lyhdyt ovat Martinexin ja löysin ne viime Turun reissulla, joten en osaa kyllä sanoa, että mistä niitä voisi pääkaupunkiseudulla saada :(

   Poista
 2. Kiva idea tuo kuvien laminoiminen korteiksi, täytyykin laittaa muistiin tuo. Tervetuloa tutustumaan uuteen blogiini, siellä on arvonta käynnissä =)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on olleet pk-tädit mielissään, ihanat lahjat ja kiva kortti :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää kesää! Tarhantädit saivat ihanat lahjat :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää kesää. Kivat lahjat ja kortti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein ihanaa kesää myös sinne päin! Vielä kun ne lämpimät kelit tulisivat takaisin.

   Poista