tiistai 17. kesäkuuta 2014

Leikkiruokia


Meidän mökin leikkimökki täyttyi uusista leikkiruoista, jotka löysin kirppikseltä. Oli aikamoinen saalis, jonka kahmaisin mukaani. Joku ilmeisesti päätti luopua aikamoisesta määrästä somistustavaraa. On hedelmiä, salaatteja, erilaisia vihanneksia sekä kaloja. Hintakaan ei ollut päätä huimaava. Taisi melkein äippä olla enemmän innoissaan näistä kuin lapset ;) Samaiselta kirppikseltä löysin leikkimökin leikkeihin myös näitä emalisia astioita. Täydentävät kivasti isoäitini perua olevia emalisia astioita.


Meillä on jo täysi mansikkakausi käynnissä. Saas nähdä kuinka monta näitä on enää tallessa kesän jälkeen.Nyt meillä riittää näitä leikkiomenoita ja päärynöitä. Kaverina niillä on iso ja pieni vesimeloni.


Ainoa vika näissä leikkiruoissa on se, että nämä muistuttavat jopa liian paljon oikeita ruokia. Jäävät melkeinpä jo leikkimisen varjoon, kun ovat niin aidon näköisiä. No onneksi eivät paljon maksaneet ja sitten kun lapset kyllästyvät näihin ja jos sattuvat olemaan vielä ehjiä, niin minähän voin ottaa vaikka nuo omenat ja päärynät meidän hedelmätarjottimelle keittiöön. Olispahan aina tarjolla tuoreen näköisiä hedelmiä :)

Eivätkös näytäkin aika aidoilta?

10 kommenttia:

 1. Voi miten ihania,olipa hyvä hankinta!!
  Nyt lapset voi avata leikkimökkiin "tuoretorin" jossa myydään; vihanneksia, hedelmiä & kalaa ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tuoretori on kyllä hyvä idea. Vielä kun saataisiin sopiva tiski tuohan hommaan. Kauppa olisi kiva laittaa myös leikkimökkiin pystyyn :)

   Poista
 2. No jopas olet löydön tehnyt :) Hienoja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä oli kyllä oikein hyvät löydöt :) Onneksi on kirppiksiä olemassa!

   Poista
 3. Vautsi, katoin ensin että ne on ihan oikeita!! Aikamoisen saaliin oot löytäny

  VastaaPoista
 4. No onpa kyllä! Jos nyt kuvista oikein voi päätellä, niin harvinaista minusta on se, että ne ovat myös aidon kokoisia! Monesti nuo leikkiruoat on niin pieniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu totta! Ovat vielä ihan oikean kokoisiakin, joten menevät kyllä ihan oikeista :)

   Poista
 5. Mahtavan näköisiä!! Tommoset kelpais meijänkin leikkeihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita olisi ollut kyllä siellä kirppiksellä vaikka muille jakaa. Mansikoitakin oli iso laatikollinen ja kaloja varmaan 20 kpl myynnissä, omenoita iso muovipussillinen jne. Riitti aika monelle ostajalle :)

   Poista