perjantai 4. heinäkuuta 2014

Emma´s & Mama´s


Minulla oli ilo tutustua Emma´s & Mamasin uuteen ihanaan verkkokauppaan. Ihastelin heidän tuotteitaan jo aiemmin kädentaitomessuilla Turussa ja nyt heidän verkkokaupassaan. Nettikauppan valikoimaan kuuluu mm. huonekaluja, piensisustustavaroita, askartelutarvikkeita, tekstiilejä sekä kankaita. Oli ilahduttavaa huomata miten paljon oli tähdin varustettuja tuotteita. Tähdet kun vaan viehättävät vielä vaan eikä loppua näy. Meille kotiutuikin nämä vaaleanpunaiset Krasilnikoffin chips- ja popcorn kulhot sekä tähtipillit. Nämä kulhot ovat käsin maalattuja, joten näissä kuuluu näkyä vähän pientä kädenjälkeä.
Emma´s & Mama´s nettikaupan takana on hauska tarina, jonka näet kokonaisuudessaan täältä. Omien tuotteiden valmistus on iso osa yrityksen toimintaa, jotka valmistuvat äidin ja tyttären hellässä hoivassa. Mikäli liikut varsinkin Seinäjoella, niin heidän myyntikojuunsa voi törmätä siellä eri tapahtumien yhteydessä. Tässä vielä muutama kuva heidän oman tuotannon tuotteista.  

Emma´s & Mama´s -nettikauppaan pääset tästä.

Helteistä viikonloppua! Ihanaa, että lämpö saapui takaisin Suomeen.  Toivottavasti tuo kesä tuli nyt jäädäkseen ja saadaan nauttia yli 20 asteen lämpötiloista loppukesän ajan.

10 kommenttia:

 1. Nuo kulhot on niin söpöjä. Juuri eri paikasta muutamanlaisen tilasin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kulhot ovat kyllä tosi kivat. Oikein tähtifanin ihanteita :)

   Poista
 2. Aivan ihania kyllä nuo kulhot, ja ne tähdet <3 pitääkin käydä tutustumassa :) Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, nuo tähdet. Niihin ei vaan kyllästy :) Ihanaa kun aurinko taas hellii. Toivottavasti saadaan nauttia helteistä vielä pitkään.

   Poista
 3. Pitääkin käydä tutustumassa, Ihanat nuo pillit, olisi täydelliset pikku neidin ristiäisiin <3

  Lämmintä ja aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pillit ovat kanssa tosi kivat. Tähtiä tähtiä :) Jokos teillä on neiti syntynyt? Onnittelut! Hitsit kun en kenenkään blogia ehdi nykyään lukemaan, joten ihan pudonnut kärryiltä nykyään mitä kullekin kuuluu :( Hyvä, että tänne omaan blogiin edes saa joskus jotain väsättyä.

   Poista
 4. Noita kulhoja olenkin ihaillut monesti eri nettikaupoissa. Emma`s & Mama`s onkin ihan uusi tuttavuus.
  Ihanat kelit todellakin ja toivottavasti nyt jaksaa paistella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa tosiaan kun tuo kesä palaili helteen kera. Olihan se vähän jo ankeaa mökkeiläkin kun mittari näytti +7 astetta ja rakeitakin tuli yhtenä päivä oikein urakalla.

   Poista