lauantai 1. marraskuuta 2014

Blogikirppis

Laitetaanpas jotain taas myyntiin, kun tätä tavaraa meillä on ihan riittävästi. Rupeaa tila loppumaan kesken.


Uudenveroinen Lennolin valkoinen sängynpääty. Meillä tuo on 180 cm leveässä sängyssä, mutta mikä estää laittamasta sitä myös 160 cm leveää sänkyyn. Reunoista tulee sitten vaan enemmän näkyviin. Vivahtaa hieman luonnonvalkoiseen, mutta ei ihan luonnonvalkoinen kuitenkaan. Materiaali keinonahkaa, joka irtohuppuna sängynpäädyn päällä. Pinnassa menee ommeltu ristikkokuvio, joka näkyy ehkä parhaiten viimeisessä kuvassa. Päädyn voi kiinnittää joko seinään tai ruuvata sänkyyn, kuten meillä on tehty. Korkeutta päädyllä on n. 112 cm, mutta tosiaan tuo pääty ei lähde lattiasta asti, kun kiinnitettään esim. seinään eli kokonaiskorkeus hieman suurempi. Ovh yli 600 euroa ja nyt 290 euroa. Ollut käytössä vain muutaman kuukauden, kun meille tuli sitten toinen pääty. Nouto Espoosta/Pääkaupunkiseudulta tai Turusta. Kuljetus onnistuu korvausta vastaan kohtuullisen matkan päähän. EDIT: MYYTY!Jätti-iso puinen purjevene. Korkeutta veneellä on n. 1,30 m ja leveyttä n. 1,18 m. Mielellään nouto Espoosta/Pääkaupunkiseudulta tai Turun seudulta. Kuljetus erillistä korvausta vastaan. Hinta 100 euroa. EDIT:MYYTY


Myynnissä nämä kaksi lasista Riviera Maisonin kynttilänjalkaa. Kynttilät eivät kuulu hintaan. Molemmissa kaiverrettu/lukee edessä Riviera Maison. Pienemmän korkeus n. 22,5 cm ja isomman n. 31,5 cm. Hinta yhteensä 60 euroa + postimaksu. MYYTY!Keraaminen uunivuoka, jossa erillinen korkkinen alusta eli voi laittaa kuumanakin ruoan pöydälle. Pieni jälki pohjassa. koko n. 32 x 24 cm.  Ollut käytössä vain muutaman kerran. Hinta 10 euroa + postimaksu. MYYTYYhteydenotot kristallinhohtoa@gmail.com

8 kommenttia:

 1. Tiedätkö onko Gantin ysmy ensi keskiviikkona? vai seuraavalla viikolla vasta?

  VastaaPoista
 2. Moikka!!

  Sain vinkin että täällä on myynnissä nuo RM:n kynttilänjalat. Joko ne ovat kotinsa löytäneet? Jos ei, niin ostan ne mielelläni. Omani meni rikki pienen miehemme avustuksella ja nyt on niin "tyhjä olo". :)

  -Nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva juttu! Ovat tosiaan vielä vapaana, mutta nyt ne ovat sinun tai siis kohta :) Voihan harmi, että teillä meni rikki, mutta täältä tosiaan saa kyllä uudet. Laitatko viestiä kristallinhohtoa(at)gmail.com, niin sovitaan yksityiskohdista.

   Poista
 3. Laitoin sinulle viestiä purjeveneestä. Terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Vastasinkin sinulle jo. Toivottavasti sait viestini.

   Poista
 4. Onko lasiset kynttiläjalat jo menny, jos ei niin olisin kiinnostunut:-)

  katja / willalemmelle.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katja! Periaatteessa ovat kai myyty kun olen käynyt meilikeskusteluja yhden ostajan kanssa. Jollei hän kuitenkaan jostain syystä ota niitä, niin ilmoittelen sinulle :)

   Poista