tiistai 18. marraskuuta 2014

Synttäreitä


Täällä on juhlittu oikein urakalla meikäläisen synttäreitä, vaikka ei kyllä tässä iässä niissä mitään juhlimisen aihetta enää kyllä ole. Voisin ihan ilomielin jättää välistä nämä kertyvät vuodet. Juhliminenkin tuntuu tässä iässä jo aika raskaalta, kun seuraava päivä menee ihan harakoille. Turnauskestävyyttä ei enää ole ollenkaan ja se tuli taas todistettua kun olimme kavereiden kanssa  lauantaina syömässä ja juhlimassa oikein pitkän kaavan mukaan. Sunnuntai menikin sitten toipuessa ja voivotellessa, että ensi kerralla sitten vähän iisimmin, vaikka olikin superkivaa.


Kotiakin pitäisi pikkuhiljaa laitella joulukuosiin, kun olisi sitten kiva palata Thaimaan reissulta suoraan joulutunnelmiin. Lähtö Thaikkulaan on jo sunnuntaina ja pitäisi vielä sitä ennen tehdä vielä miljoona eri juttua ja kaiken kukkuraksi olen vielä ennen reissua kolmisen päivää poissa kotoakin ja sitten suoraan perjantaina pikkujouluihin, lauantaina koko päivän kursseilla ja sunnuntaina olisikin lähtö. Apuva, tulee jo kohta paniikki! Pitänee ruveta kohta pakkailemaan ja miettimään mitäs sinne ottaisi mukaan. 


Eihän tässä auta kuin ruveta laittamaan hihat heilumaan. Joulukoristeet kehiin ja pakkaustouhuihin! Eteiseen ennätinkin laittamaan jo tämän kuusen ja virittelemään siihen valot. Tämä yksilö ei paljon neulasia varistele tai vaadi vettä, kun on muovia. Oikea minikuusikin olisi kyllä ulkona odottamassa, mutta tuodaan se sitten sisälle vähän lähempänä joulua, kun se on niin kova varistelemaan niitä neulasiaan. Siihen asti tyydytään tähän muoviversioon.

Nyt hommiin!

2 kommenttia: