keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Singapore kutsuuPikaiset moikat vielä tänne blogistaniaan ennen reissua. Huomenna torstaina suuntaan nimittäin pikkuneidin kanssa kohti Singaporea. Reissussa ollaan 10 päivää ja 9 yötä perillä. Ollaan nyt alkumatka neidin kanssa ihan kahdestaan, kun ystäväni, jonka piti lähteä mukaan, peruikin reissunsa viime metreillä viime viikolla eikä hallutkaan lähteä. Kaikki hänen pitkälti yli tuhannen euron matkakulut menevät nyt sitten täysin hukkaan, kun lennoissa ja hotellissa ei ole mitään peruutusoikeutta, mutta kukin tietysti tekee omat päätöksensä. Onneksi saatiin kuitenkin toinen ystäväni mukaan alle parin viikon varoitusajalla. Lennotkin kun ovat jo aika hintavia, kun varaa noin lähellä ennen lähtöä. Oli vaan vähän sumplimista hänen lähtönsä kanssa, kun hän on sattumoisin juuri meidän lähtöhetkellä lomalla Lontoossa miehensä kanssa, mutta hän tinkasi vähän lomapäivistään siellä suunnalla ja lähtee sitten suoraan Lontoosta kohti Singaporea ja saapuu meidän seuraksi sitten maanantai iltasella. Singaporesta hän sitten lentää vielä Bangkokiin moikkaamaan veljensä perhettä, joten aikamoinen turnee hänellä tiedossa, mutta onpa kyllä ihanaa omistaa tuollainen heittäytyvä ystävä, joka pelastaa pulasta :). Kaipa me pikkuneidin kanssa hyvin pärjätään kolme ja puolipäivää kahdestaan kunnes saadaan seuraa. Pysytellään sitten varmaan vaan meidän hotellin lähettyvillä eikä lähdetä seikkailemaan mihinkään kauemmas vielä. Meidän hotelli kun sattuu olemaan ihan pääostoskadun Orchard roadin yläpäässä, joten eiköhän me tuo kolme päivää saada sen ympärillä hyvin kulutettua. 

Pientä vastoinkäymistä ilmeni sitten myös hotellin suhteen parisen viikkoa sitten, kun laitoin hotelliin ihan muissa asioissa viestiä, niin huomasin heidän sähköpostin lopussa pienen maininnan, että hotellin uima-allas on 4 kk remontissa. Mitä h...toa! Meille ei oltu ilmoitettu tästä mitään varausta tehdessä lokakuussa ja en ollut varannut hotellia suoraan heidän sivuilta, vaan välittäjän kautta ilman peruutusoikeutta. No luonnollisesti välittäjä ei ole vastannut yhteenkään reklamaatioviestiini, mutta hotelli sentään pahoitteli tilannetta ja lupasi meillä tilavan family roomin parvekkeella samaan hintaan. No ei auta, kun hyväksyä tuo tarjous, kun peruutusoikeutta ei ole eikä viitsi uuttakaan hotellia enää maksaa. Hotellit kun ovat kuitenkin tuolla aika hintavia. Onneksi hotellilla on sentään kuljetus heidän toisen hotellin uima-altaalle, että ei ihan allattomia sentään olla ja tuo toinen hotelli sattuu olemaan myös hieman parempitasoinen ja juurikin parhaimmalla paikalla ostoskadun lähettyvillä, joten päästään nyt sitten shoppailujen lomassa välillä polskimaan ja nauttimaan auringosta ja saadaan vielä ilmainen kuljetus takaisin hotelliin shoppailujen jälkeen. Jotain posititiivista sentään. Mutta kyllä tietysti harmittaa kun ei päästä sitten huoneesta äkkiä polskimaan, mutta ei voi mitään.

No toivottavasti kaikki menee reissussa ihan hyvin ja ollaan vielä huomenna terveitäkin. Arvatenkin pikkuneiti valitti tänään, että nenä on tukossa ja vähän flunssainen olo. Eikös se sanonta ole, että ei kahta ilman kolmatta. Ensimmäinen oli, että hotellin uima-allas on remontissa. Toinen oli, että kaveri perui tulonsa, joten nyt peukut pystyyn, että ei olla kipeinä huomenna tai muuta vastaavaa :)

Niin ja hei kaikki Singapore vinkit saa laittaa tulemaan :) Olisi tarkoitus käydä myös päivän tai pari reissu Malesian puolella, joka vain noin tunnin taksi/bussimatkan päässä, joten senkin osalta mielelläni kuulen kokemuksia. Käydään ainakin Johor Premium Outletissa shoppailemassa, josta löytyvät kaikki lempimerkkini kuten Polo Ralp Lauren, Guess, Michael Kors, Tommy Hilfiger ja Calvin Klein. Nämä liikkeet tulee aina koluttua nimenomaan Jenkkilässä vastaavissa outleteissä. Toivottavasti tuolla Malesian puolella on tuo hintataso vähän halvempi kuin Singaporen puolella.Kuullaan taas maaliskuun puolella! Facebookin ja Instan kautta saatte seurattua reissukuulumisia. Instasta meikäläisen löytää kristallinhohtoa nimellä. Instatilille tai Facebookin pääset myös tuolta bannerin alta olevan painikkeen kautta.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa tyttöjen reissua! Teillä on Fannyn kanssa varmasti kivaa :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa reissua, vaikka alussa hieman tökkikin:)!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa reissua! Hyvä ettei mukaan lähde kukaan pakotettuna vain sen takia että tuli liput ostettua! Teillä on varmaan ihanaa! Eikös pojat ole kateellisia kotona?

  VastaaPoista
 4. Singapore on tosi helppo ja turvallinen. Hyvin pärjäät lapsen kanssa kahdestaan ja vallan mainiosti voi lähteä hotellilta kauemmaskin. Käykää ihmeessä tutustumassa myös ostoskeskusten ulkopuoliseen Singaporeen, esimerkiksi Little India on kiehtova alue. Kasvitieteellinen puutarhakin on kaunis ja kiinnostava. Taksilla ajaminen on tosi halpaa, joten ei muuta kuin reippaasti liikkelle.

  VastaaPoista