torstai 9. helmikuuta 2017

Katri Helena collectionia, Härkistä ja Megastarin neitsytristeilyä


 Vuoden vaihtuessa onkin taas pidellyt kiirettä pr-rintamalla, kun monia uusia lanseerauksia tupsahtelee taas markkinoille. Kivahan näissä pressitilaisuuksissa on käydä, jos vaan aikataulut antavat myöden. Tässä kootusti viime viikkojen tilaisuuksia, joissa tuli pistäydyttyä. Huomen aamuna on klo 5 lähtö kohti Floridan aurinkoa, joten saatte nyt tällaisen pikakoosteen, kun en ehdi nyt kovinkaan monta postausta kirjoittelemaan teille. Yritän ehtiä ajastamaan vielä muutaman postauksen teille.

Pääsin tapaamaan ikinuoren Katri Helenan kun Tammer-Tukku julkisti oman Katri Helena collectionin Finlandia talolla. Mallisto on luotu Suomi 100 v kunniaksi. Väritys on peräisin Suomen luonnosta ja tietysti sinivalkoista, mitäs muutakaan. Katri Helena on itsekin tunnettu luontoihminen ja oikea Suomi ikoni, joten eipä voisi parempaa keulakuvaa olla. Näitä tuotteita ei ole vielä kaupoissa saatavilla, vaan ovat tulossa nyt kevään kuluessa ja ilmeisesti toukokuun aikana. Valikoimassa on mm. kumisaappaita, teetä, pussilakanoita, saunatuoksua, astioita jne. Tuotteilla on Design from Finland -merkki.

Katri Helenasta siirrytääänkin sitten uuteen laivaan, kun Tallinkin Megastar starttasi ensimmäisen neitsytmatkansa, jossa oli ilo saada olla myös mukana. Uusi laiva tuli Helsinki-Tallinna välille ja täytyy kyllä sanoa, että oli kyllä erittäin tyylikäs sisustus ja kivanoloinen laiva. Mikä parasta meille shopaholiceille, että siellä on Itämeren suurin kelluva kauppakeskus kahdessa kerroksessa. Laivamatka Tallinnaan kestää sillä vain 2 tuntia ja vaikka oli aika tuulistakin, niin laivan meno oli kuitenkin tasaista. Laivan sisustuksesta on vastannut suomalainen sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co ja itse suunnittelijat olivatkin kertomassa meille projektistaan. 

Uusia Härkis-tuotteitakin tuli käytyä maistelemassa viime viikolla, kun Verso julkisti uuden tuoteperheen ravintola Groteskissa kesäjuhlien merkeissä. Elokuussa markkinoille tullut Härkis on jo monelle suomalaiselle tuttu ja nyt valikoima laajeni. Markkinoille tulee kolme erimakuista Härkis pihviä sekä kuluttajien toiveesta kaksi valmiiksi maustettua versiota Härkiksestä. Itse tykästyin erityisesti uuteen Härkis BBQ:n ja texmex-ruokien kanssa sopivan Härkis Tex Mexi:iin. Härkis-tuotteet ovat myös siinä mielessä uudistuneet, että niistä on poistettu nyt ohramallasuute eli ovat nyt täysin gluteenittomia ja sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon.


Anteeksi vähän tälläinen kuvien sekamelska, mutta jotta postaukset eivät venähdä kovinkaan pitkälle, niin saitte ne nyt tällaisen yhteiskoosteen. Nyt minä kiiruhdan pakkaamaan. Floridan reissun kuulumisia pääset seuraamaan blogini facebooksivuilta ja instagramista nimellä kristallinhohtoa. Minä lähettelen sieltä sitten aurinkoa teillekin päin :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanaa matkaa <3
    Siellä varmasti saakin testailla jo kesävaatteita.

    VastaaPoista
  2. Nuo sinivalkoiset satiinipussilakanat aion kyllä hankkia, hintakaan ei ollut musta kovin paha :)
    Ihanaa reissua teille! Nauttikaa auringosta, lämmöstä ja hyvistä maisemista! :)

    VastaaPoista