perjantai 10. helmikuuta 2017

Mitä matkalle mukaan?


Täällä ollaan reissupakkaamiset onneksi jo tehty ja ollaan kovaa vauhtia matkalla Floridan auringon alle. Tässä vähän raotusta mitä meidän matkalaukkuun päätyi mukaan. Osa tuotteista on itselleni uusia tuttavuuksia, joten onkin kiva testata niitä.

Reissuun lähdin kahden isomman lapsen kanssa, joten mukaan piti pakata myös vähän matkaevästä. Muutama banaani ja vähän herkkuja. Osa meidän herkuista on nyt tällaisia vähän terveellisempiä versioita, nimittäin Biokian aidoista suomalaisista marjoista kuivattuja naposteltavia. Osa on kuorrutettu suklaalla, jotka tietysti maistuvat paremmin myös lapsille. Näistä oikeastaan kaikki maut ovat tosi hyviä ja näihin tulee vähän himo. Ensin otat yhden ja mietit, että olikos se nyt oikein hyvä vai ei ja sitten pitää maistaa toinen ja todeta, että nämähän on hyviä ja sitten alkaakin loputon kierre ja pussi tyhjenee ennätysvauhtia. Omat suosikit näistä ovat suklaakuorrutettu mustikka ja suklaakarpalo.


Itse olen erittäin herkkä saamaan vatsataudin ja välillä ne ovat olleet niin rajuja, että on joutunut tiputukseen asti. Siitä oppineena en matkusta enää ulkomaille ilman maitohappobakteereja, jotka vähän estävät bakteerikannan muutoksista tulevia oireita. Yksi laadukkaimmista maitohappobakteereista on Bioteekin Probiootit ja joka valittiinkin vuoden 2017 terveystuotteeksi. Nyt on tullut myös lapsille uusi pureskeltava Probiootti junior, joka sisältää myös c-vitamiinia vastutuskyvyn ylläpitoon sekä Probioot strong.


Olen myös näitä ihmisiä, jotka eivät voi elää ilman huulirasvaa ja käsivoidetta. Varsinkin lentokoneessa iho kuivuu ihan hirmuisesti ja pakko levittää käsirasvaa vähän väliä. Matkaan lähtevätkin nytten nämä Neutrogenan huulirasva, jossa on 20 suojakerroin, jota tullaan tarvitsemaan Floridan auringon alla sekä Neutrogenan käsirasva. Aika ihana kaivaa nämä talviset kuosit sitten esille siellä lämmössä ja muistella Suomen talvea.


Luonnonkosmetiikan saralta mukaan lähtevät Mossan kätevä misellivesi ja täyteläinen puhdistusvaahto. Misellivesi sisältää vitamiinejä vadelmasta ja sillä on helppo puhdistaa meikki. Puhdistusvaahto sisältää valkoherukan AHA-hedelmähappoja. 

Toilettilaukkuun sujahtaa myös Flow-kosmetiikan käsintehty Arctic Berries Body Butter, jota onkin ihana levittää uinnin jälkeen. Arktiset marjat vartalovoi sopii kaikille ihoalueille.


Reissussa tulee myös käveltyä aina paljon ja rakkolaastareita löytyy aina laukusta. Itse olen tykästynyt nimenomaan näihin Compeedin rakkolaastareihin. Tosin täytyy nyt toivoa, että ei tarvitsi näitä paljon kaivaa kassista käyttöön, mutta valitettava fakta vaan on, että kun taas jalka ei ole tottunut sandaaleihin, niin muutama rakko taitaa taas ilmaantua, vaikka olisi kuinka hyvät kengät matkassa.


Sitten mielenkiintoisena uutena tuttavuutena Apteq Vitan pureskeltava Melatoniini Extra valmiste. Tätä aionkin testata nimenomaan aikaerosta toipumiseen. Varsinkin Jenkkeihin lennettäessä aikaeron ollessa 7 h, niin elimistö on aika sekaisin. Jos tämän avulla saisi vähän paremmin unesta kiinni ja pääsisi vähän helpommalla uuteen rytmiin.


Toki meidän matkalaukusta löytyy aika paljon muutakin, mutta tässä nämä uudet tuttavuudet, jotka lähtivät matkalle mukaan katsomaan vähän maailmaa. Saas nähdä mitä kaikkea reissusta sitten taas kotiutaakaan tuliaisina. Meikäläinen kun on aikamoinen shopaholic, joten koskaan ei tiedä mitä kotiin asti tulee.


 

1 kommentti: