keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Olohuoneen muodonmuutos


Taitaa olla jo kevättä rinnassa kun innostuin laittamaan meidän olkkarin uuteen järjestykseen tai sitten enemmänkin talvimasennus, kun piti saada jotain piristystä kotiin. Isäni oli sopivasti kyläilemässä ja sain hänet kaverikseni roudaamaan huonekalut vähän eri järjestykseen. Muutama kerta roudailtiin meidän olkkarissa olevaa isoa tammista barokkikirjoituspöytää eri paikkoihin, kunnes se löysi oikean paikkansa ja olin järjestykseen tyytyväinen. Jotenkin olkkari avartui kummasti, vaikka sama tavaramäärä on edelleen. Olkkariin päätyi myös uusi matto, jonka voitin hiljattain uudistuneen Sotkan kutsuvierastilaisuudesta. Kolme vierasta, jotka saivat illan aikana Sotka aiheiseen kuvaansa eniten insta tykkääjiä voittivat tilaisuudessa vapaavalintaisen maton ja olin yksi onnekkaista. Valintani oli tuo pehmeä karvamatto, kun se sattui olemaan myös yksi liikkeen arvokkaimmista matoista. Tietysti piti miettiä valintaa myös vähän sen mukaan, että mikä olisi sieltä kalleimmasta päästä, kun kerran voitto oli, että mikä tahansa matto. No myönnettäköön, että muutama kalliimpi matto olisi vielä ollut, mutta ihastuin tuohon pitkään nukkaan ja väriin, niin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että minkä ottaisi.

Ainoa uusi hankinta olkkariin oli tämä iso peili, koska tv-kaappi näytti niin yksinäiseltä tuota valkoista seinää vasten. Tämä peili löytyi sattumalta Jyskin alennusmyynnistä, kun olin menossa ihan muissa asioissa sinne ja peilin kanssa sitten lähdin kotiin. Peili oli sopivasti alennuksessa ja hinta oli vaivaiset 35 euroa ja kun vielä liittyi Jyskin uutiskirjeen tilaajaksi, niin sai 5 euron alennuksen, niin peilin hinnaksi ei jäänyt kuin 30 euroa. Isäni tuli sitten laittamaan sen seinälle, kun sillä on kuitenkin aika paljon painoa ja pitää olla kunnon kiinnitykset, että pysyy myös tuolla seinällä.

Ehkä sitten myöhemmin lisää kuvia muista olkkarin nurkista, kunhan saan ne johonkin ojennukseen. Meillä kun on normaali olotila, että aina on kaamea kaaos ja leluja joka puolella, joten tarvitaan ensin oma tuokio niiden raivaaminen alta pois.
Olipas muuten haastavaa saada tästä peilistä kunnollisia kuvia, kun luonnollisesti siitä heijastuu kaikki mitä tuolta toisesta suunnasta löytyy ja erityisesti nuo meidän yläkerran raput. Lisäksi taitaa mennä vaihtoon nuo meidän kaameat olkkarin lamput. Ei riitä enää katosta roikkuvat kaksi, vaan rumilukset näkyvät nyt neljänä kappaleena, kun tuli peilin kautta vielä kaksi lisää. Hih, tuli siis kuitenkin aika kalliiksi tuo peilin hankinta, vaikka itse peili olikin halpa kuin mikä.

4 kommenttia:

 1. Matto on upea, mutta tuo peili vei sydämen mennessään. Aivan ihana juuri tuossa. Hauskaa, että kun yhdestä kohdasta alkaa uudistaa, niin heti iskee silmään seuraava kohta.
  Mukavaa keskiviikkoiltaa Cride <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Yksi muutos voi tulla aika kalliiksi, kun sitten rupeaa ottamaan nämä muut silmään :)

   Poista
 2. Kaunis peili ja hyvä ostos! Mistä olet hankkinut tuon peiliä päällä olevan valosarjan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo <3 Valosarjan löysin laatikon pohjalta ja laitoin vain siihen uudet patterit. Taitaa olla ostettu muutama vuosi sitten Lidl:stä eli on sellainen pattereilla oleva versio. Ikeassa on ollut myös samanlaisia, mutta nyt tähän aikaan vuodesta voipi olla aika haasteellista löytää :)

   Poista