keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Michael Kors ja Sulo Vilén


Oi tiedättekös sen tunteen, kun menet vain muuten katsomaan  lempiliikkeeseesi ja huomat, että koko kaupan valikoima on -50 % alennuksessa. No tietäähän sen miten shopaholicin käy. Eihän sieltä kaupasta vähän aikaan sitten poistutakaan, vaikka piti vain mennä pikaisesti katsomaan ja todellakin mentaliteetillä, että mitään en osta, varsinkaan laukkuja, kun en todellakaan niitä tarvitse lisää. Jotenkin tuo -50 % -alennuskyltti kuitenkin taas muutti aivoissani tuon ei -sanan, kyllä -sanaksi ja se olikin sitten taas menoa. No kun kerran halvalla saa tai no en tiedä voiko noita halvoiksi silti sanoa, mutta onhan se huima säästö, kun saa hinnasta puolet pois, joten olihan se ihan pakko ostaa sitten muutama uusi Michael Korsin laukku. Tällaiset kaunokaiset minulle sitten päätyivät Michael Korsin liikkeestä meidän Jenkkireissulta. Ja tietysti niissä pitää olla tuota bling blingiä mukana, koska harakkahan rakastaa kaikkea kiiltävää ja noissahan tuota kullan kimallusta riittää.

Isompi Michael Korsin Harper laukku päätyi työlaukuksi, kun sinne mahtuu tavaraa ja pienempi valkoinen Michael Korsin Vivianne shoulder bag sitten vähän enemmän iltalaukun tyyppiseksi, kun en minä voi noin pienellä laukulla lähteä minnekään, kun aina niin hirmuinen määrä tavaraa mukana. Tuo pienempi laukku on kyllä siitä kätevä, että tuon hihnan saa pidennettyä tosi pitkäksi tai sitten kannettua ihan normaalina pienenä käsilaukkuna.

Myöhemmin näistä laukuista sitten kuvia ihan in action.
Teettekös te koskaan tällaisia heräteostoksia, no kun kerran halvalla saa? Hih meikäläinen taitaa olla aika mestari näissä Sulo Vilén ostoksissa.8 kommenttia:

 1. Mä sekoan niistä -70% aleista ja 3 tuotetta 2 hinnalla :)
  Ihanat laukut olet kyllä ostanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä noilla alennuksilla on vaan kummallinen vaikutus aivoissa. Onhan se kuitenkin aikamoinen säästö, kun saa hinnasta jotain edes pois.

   Poista
 2. Hyvät ostokset olet tehnyt!Ja kyllä näitä laukkuja aina saa olla useampi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että käsilaukkuja saa olla kyllä useampi, vaikka miehet kyllä taitavat olla vähän eri mieltä :)

   Poista
 3. No kyllä mullakin olisi varmasti muuttunut ei-sanat kyllä-sanoiksi :D Alemmista prosenteista en vielä niin innostu (jos kyseessä ei ole kalliimpi brändi), mutta puoleen hintaanhan on jo tosi huomattava alennus! Varsinkin tuonhintaisista tuotteista. Jenkeissä on kyllä aina muutenkin ihanan tuntuvat alet. Viime kesänä tuli ostettua sieltä vaikka mitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenkeissä on kyllä aina jos jonkinmoisia alennuksia. Harmi, että kurssi on nykyään yksi yhteen, eikä saa enää sitä mukavaa etua mikä oli aiemmin. Mutta kyllähän hintataso on siltikin siellä halvempi, vaikka kurssietua ei enää olekaan.

   Poista
 4. Mäkin haluan -50% ostelemaan Korseja, jihuu mahtilöydöt. Muiskuja viikkoon Cride <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei taida paljon täältä Suomesta saada tuollaisilla alennuksilla MK:ta. Täällä joutuu kyllä maksamaan maltaita noista.

   Poista