lauantai 6. tammikuuta 2018

Joulu 2017


Tässä vielä pieni kuvakollaasi meidän tämän vuoden joulusta näin loppiaisen kunniaksi. Moni taitaa olla kyllä jo aika kurkkua myöden täynnä joulujuttuja ja eivätkä enää halua kuullakaan enää mitään jouluun liittyvää, mutta senkin uhalla vielä tämä postaus, kun kerran kuvatkin on otettuna.

 Meillä joulun perinteisiin kuuluvat ehdottomasti Mailegin Nisset, jotka kaivetaan vaatehuoneen perukoilta päivänvaloon, joulusukat takan edessä, johon lapset saavat joka aamu pienen yllätyksen ja tietysti kauniisti koristeltu joulukuusi.

Itse joululoma tuli vietettyä Länsirannikolla mummolassa äitini puurokattiloiden äärellä ja käyty vähän sukuloimassa ja ollaan vain nautittu kiireettömyydestä. Kerrankin on ollut hetki aikaa istahtaa alas ja vain olla. Nyt onkin hyvä jatkaa uuteen vuoteen ladatuilla akuilla, koska eihän nuo kiireet mihinkään häviä ja arki taas alkaa joululomien jälkeen koulujen alkaessa.


Huoh, vielä kun jaksaisi ruveta tähän joulusiivousurakkaan, joka odottaa kotosalla. Näiden koristeiden laittaminen takaisin varastoon ei olekaan yhtään niin mukavaa kuin esille laitto. Puuh! Mutta toisaalta ihanaa kun mennään kevättä kohden jo ja päivät rupeavat pidentymään.

Hyvää loppiaisen jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. joulu loppuu vasta nuuttiin.keräsin kyllä jo itsekkin koristeet pois,kun olen ihminen jolla kaikki pitäisi olla valmis jo eilen.siis odotus on tärkeämpää.ihania maileg juttuja sinulla.

  VastaaPoista
 2. Kaunis joulukoti teillä on ollut.
  Ihanaa loppiaista Cride <3

  VastaaPoista
 3. Teillä aina niin kaunista :)
  ja tuo on totta, että kyllä niitä joulukoristeita on kiva pikkuhiljaa laitella paikoilleen...mutta tämä purkaminen..huoh :)

  VastaaPoista
 4. Teillä on kyllä ollut todella kaunis joulu. Nuo Maailegin Nisset ovat ihania ja niitä olisi kiv saada joskus hankittua itsellekin. Jouukuusenne on myös todella ihana ja taidokkaasti koristeltu. Joulukuusen kori on hyvä idea. Se antaa hurjasti näköä kuuselle. Pitääkin alkaa etsimään itsellekin koria omalle kuuselle ensi joulua varten. Itse purin eilen joulun pois ja se ei todellaakaan ole yhtä kivaa puuhaa kuin koristeiden esille otto. Tsemppiä!

  VastaaPoista