perjantai 16. helmikuuta 2018

Laiskan/kiireisen äidin Nutella laskiaspullat


Hitsit mikä kiire ollut viime viikoina ja on jäänyt tämä blogikin ihan hunningolle, kun ei edes ole konetta ehtinyt kotona avaamaan. Laskiainenkin sitten jo mennä viiletti ja itse olin kuumeen ja vatsataudin kourissa silloin, joten jäi tämäkin postaus sitten kirjoittamatta silloin. Onneksi ehdittiin kuitenkin nauttimaan näistä kiireisen äipän laskiaispullista jo ennen kuin vatsatauti iski tai olisi jäänyt pullat syömättä.  
 
Tuli sitten todistettua, että saahan noista kaupan pakastepullistakin ihan syötäviä, kun laittaa rutkasti Nutellaa väliin ja kermassakin oiottiin pursotettavaan valmiskermavaahtoon, joten tuli kyllä oikein superhelpot laskiaispullat, mutta kyllä nämäkin meille ja varsinkin lapsille kelpasivat. Ehkä ensi laskiaisena sitten panostetaan pulliin vähän enemmän ja leivotaan ne itse ja käytetään aitoa kermavaahtoa. Niin ja ehdottomasti kyllä Nutellaa väliin. Eipä tarvitse enää kiistellä siitä, että laitetaanko hilloa vai marsipaania väliin, kun Nutella vie niin voiton noista kahdesta. Meillä ainakin tästä eteenpäin syödään vain enää Nutella laskiaispullia.
 
Ihanaa kun ensi viikolla saadaan nauttia hiihtolomasta ja itsekin olen kolmisen päivää lomalla lataamassa aukkuja. Jihaa!
 
Ihanaista hiihtoloman aloitusta kaikille!2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköiset pullat ja kauniit kuvat :)
    Ihanaa lauantaita <3

    VastaaPoista
  2. Voi harmitus noita tauteja, mutta onneksi pääsitten pullista kuitenkin nauttimaan.
    Mukavaa viikonloppua Cride <3

    VastaaPoista