lauantai 3. maaliskuuta 2018

Maku Kitchen Life - tyylikkyyttä keittiöönJohan meillä kiiltää keittiössä, kiitos näiden uusien Maku Kitchen Lifen uusien tuotteiden, jotka kotiutuivat Tammer-Tukusta. Kyseinen sarja on erityisen tunnettu monipuolisista ja tyylikkäistä ruoanvalmistus- ja kattaustuotteista. Näitä tuotteita katsoessa silmä myös todellakin lepää. Harakka kun on, niin kaikki mikä kiiltää, on tietysti mieleen ja näiden hieman pyöristetty muoto tuo myös kivan pienen säväyksen.


Rondo kattila on tilavuudeltaan 3,4 litraa, joka on juuri sopivan kokoinen keittokattilaksi perheelliselle. Kattila on harjattua terästä ja siinä on tarttumaton pinnoite sekä tehokas kerrospohja. Paistokasari on puolestaan kooltaa 2,7 l. Lasikannet ovat varusteltu höyryventtiilillä. Molemmat sopivat kaikille liesityypeille ja mitä parasta, että se kestää konepesun.

Maku Kitchen Life -sarjasta löytyy myös tällainen kätevä salaattikulho, joka on varustettu puisella kannella sekä salaattiottimilla. Itse kulho on bambua, mikä tuo siihen kivan säväyksen. Erityisen kätevä tämä kannellinen astia on kesällä, tarjoiltaessa salaattia ulkotiloissa. Ei lentele ötökät salaatin joukkoon. Lisäksi salaattikulhossa on salaatinottimille omat raot, joten kannen saa hyvin päälle, vaikka kansi olisi paikoillaan. Kantta voi käyttää myös vaikka juustotarjottimena taikka esim. paistokasarin pannunalusena.

Tammer-Tukun valikoimaan kuuluvat myös nämä kauniit tekokukat, joihin ihastuin jo käydessäni uudessa hienossa Tammer-Tukun showroomissa Tampereella. Näissä on vaan jotenkin niin kauniin hempeän tyylikkäät värit. En ollut ennen tällaisiin törmännytkään. Kukan rakanne ei ole muovimainen, vaan enemmänkin paperimainen, joka tuokin kivaa tekstuuria. Nämä löysivät heti uuden kodin isosta lattialla seisovasta kukkamaljakosta, jonka olen raahannut Budapestistä asti.


Maku Kitchen Lifen sivuille pääset tästä.
 
 
*yhteistyö*


1 kommentti:

  1. Mahtava desing tuossa salaattikulhossa. Hyvää naistenpäivää Cride!

    VastaaPoista