sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Baltic Princessin perhefestareilla


Kävin tutustumassa lasten kanssa uudistuneeseen Baltic Prinsess laivaan Tukholman risteilyn merkeissä. Laiva palasi uudistuneena nyt keväällä Puolan telakalta ja olikin kiva nähdä miltä uusi uljas laiva näytti. Olin nimittäin saattamassa kyseisen laivan Puolaan Gdanskin telakalle tammikuussa, joten oli vielä tuoreessa muistissa ns. vanha laiva. Jos kyseisen matkan postaus muuten  kiinnostaa, niin näet sen täältä. 

Laivalla oli risteilymme aikana käynnissä perhefestarit, joten lapsille riitti kivoja aktiviteettejä. Oli mm. kasvomaalausta, Muumeja ja pääesiintyjänä oli itse Hevisaurus Harri Hyljettä unohtamatta. 

Lasten festarit ovat Baltic Princessilla nyt kesällä kerran kuussa sunnuntaisin. Päivämäärät ovat Baltic Princessin 23 h -risteilyjen lähtöpäiviä, esitykset ovat iltapäivällä paluumatkalla Tukholmasta Turkuun. Hevisaurus on 26.6, Muumilaulu-konsertti 10.7 ja 7.8 ja Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu 24.7.

Ensimmäisenä, Turun sataman laiturista irtauduttua, suunnistettiin tutustumaan uudistuneeseen Grande Buffeeseen 7. kerrokseen. Ja kuten tapana on ollut, tuli taaskin syötyä aivan liikaa. Vitsit, kun tarjolla on niin paljon kaikkea hyvää ja kaikkea haluaa maistella, niin lopputuleman tietää. Buffasta ns. vyörytään aina ulos. Buffan uudistuksiin kuului mm. uusi pyöreä jälkiruokapöytä ja en muista myöskään ennen nähneeni pehmiskonetta. Se olikin aika hitti meidän lasten keskuudessa, kun sai itse tehdä omat pehmiksensä.


Hyvin nukutun yön jälkeen suuntasimme erikoisaamiaiselle Grill Houseen, jossa aamiasta voi nauttia klo 10 asti kuohuviinin kera.
Maittavan aamupalan jälkeen lähdettiin tutustumaan uudistuneeseen laivaan ja uuteen hienoon Fashion Street myymälään, jossa on pyhitetty 70m2 alue yksistään Tommy Hilfigerin tuotteille. Itse tykkään erityisesti Hilfigerin tuotteista ja niitä löytyykin kaapista aika paljon. Lasten leikkipaikan muutettua uuteen paikkaan, Fashion Street pystyi laajentumaan leikkipaikan kohdalle. Aika win-win tilanne sanoisin, koska lapset saivat uuden uljaan ja isomman leikkitilan ja me aikuiset enemmän puolestaan muotia.
Muumeja piti tietysti käydä moikkaamassa ja kuvauttamassa itsensä. Kasvomaalauksetkin tuli koko lapsikatraalle.Mukavan vauhdikkaan päivän jälkeen käytiin nauttimassa Grill Housessa maittavat pihvit alkuruoka- ja jälkiruokapöydän kera. Uudistuneen ruokalistan kaikki pihviannokset on tehty huippulaatuisesta Black Angus -lihasta. 

Lasten kannalta kohokohtina olivat tietysti Hevisaurus ja tutustuminen uuteen lasten leikkipaikkaan Silja Landiin. Sieltä löytyy tietysti pienten ehdoton suosikki, nimittäin pallomeri ja vähän isommille iWall-peliseinä.Uudesta Fast Lane -ravintolasta (kansi 6) saat sekä kahvituotteita että lämmintä ruokaa nopeasti ja vaivattomasti. Perinteisten lihapullien lisäksi on tarjolla maittavia kokin loihtimia annoksia. Näillä annoksilla oli ainakin kokoa ja ei ainakaan jää nälkä. Fast Lane -ravintola on avoinna lähes koko vuorokauden tarjoten mahdollisuuden myös yöherkutteluun. Turusta matkatessa voi lähtiessä ja paluumatkalla ihastella näitä kauniita Ruissalon pitsihuviloita. Näin ex-turkulaisena noita onkin tullut ihasteltua aika monesti ja ei voi kuin huokailla niiden kauneutta. 

Iloisin mielin olikin sitten kiva lähteä kotimatkalle. Lapset olivat aivan innoissaan risteilyn jäljiltä ja itsekin sai pienen irtioton arjen pyöritykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti