lauantai 7. heinäkuuta 2018

Tytön uusi huoneMeidän neiti sai ihka uuden huoneen, kun vaihdoin huoneita päittäin hänen kanssaan. Otin itselleni hänen vanhan huoneen ja isäni kävi tekemässä siihen seinän ja ihanat lasiovet ja neiti muutti vanhaan makuhuoneeseemme. Neiti olikin aivan innoissaan uudesta huoneestaan, koska siinä on oma ranskalainen parveke ja toinen seinusta on pelkkää liukuovikaapistoa peileillä, niin voi peilailla itseään ja arvatenkin tuon ikäiset neidit tekevät sitä aika usein. Aika win-win tilanne, kun sain itse isomman ns. masterbedroomin ja neiti uuden huoneen parvekkeella.

Samalla kun neiti muutti uuteen huoneeseen, niin edessä oli uuden sängyn hankinta pikkuveljen ottaessa hänen lyhyemmän lastenssängyn, koska yksi lasten sängyistä päätyi miehen matkaan, niin tarvittiin neidille uusi sänky.   Olipas muuten rumba valita tuo sänky hänelle. Ensin olin Ikeasta katsonut sopivan parvisängyn ja kun olin sitä jo suurinpiirtein hakemassa, niin neiti peruikin toiveensa parvisängystä ja päädyttiin sitten sellaiseen kaverisänkyyn, jossa oli laatikot alla. No menin sitä sitten hakemaan Ikeasta, niin siinä viime metreillä vaihdoinkin sänkymallia ja raahasin sen jo kotiinkin ja kokosin sitä hieman isäni kanssa, kunnes huomattiin, että ei kyseinen sänky mahdu millään siihen mihin oli tarkoitus. Nimittäin ovea ei saa sitten enää auki eikä kiinni. Onneksi Ikeassa on hyvä palautusmahdollisuus, joten eikun palat takaisin pakettiin ja taas takaisin Ikeaan. Tällä kertaa päädyin loppujen lopuksi tähän runkopatjaan, johon ostin sitten irrallisen sängynpäädyn. Onneksi neiti oli ihan myyty tähän valintaani, vaikka toteutinkin sen häneltä kysymättä. Koskaan kun ei tiedä mikä vastaanotto tulee, mutta tällä kertaa oli nappivalinta. Tällä sängyllä mennään jo kuitenkin pitkään ja toivottavasti siihen asti kun joskus muuttaa kotoa pois.

Uusi sänky on pedattu Lennolin kauniilla Melanie kääntöpäiväpeitolla. Pinta on ihanan samettinen ja tyylikäs. Roosan vastavärinä peiton toisella puolella on harmaa, joten jos tuo roosa rupeaa kyllästyttämään, niin peitto vaan toisinpäin ja taas on uusi värimaailma. Tämän yhden hengen peiton koko on 160 x 260 ja samaista päiväpeittoa on saatavana on myös parisänkyyn sopivana. Käydessäni nyt torstaina Porin asuntomessuilla, niin silmääni osui, että tätä samaista päiväpeittoa oli siellä esillä myös kahdessa eri kohteessa. 
 
 


Lennolilla on myynnissä myös näitä kauniita Diamante verhopidikkeitä, joilla sidoin neidin huoneen verhot. Jätin neidille nämä vanhat makuhuoneeni verhot ja ostin sitten omaan makuhuoneeseeni uudet pimentävät verhot. Verhotupsut tuovat  kivaa bling blingiä ja vähän isomman neidin huoneen tyyliä tähän huoneeseen, vaikka vielä ei nukkekodista ja vaaleanpunaisesta luovuttukaan. No askel eteenpäin kuitenkin mentiin ja sentään sänky on päivitetty jo isojen tyttöjen sängyksi.

Vaaleanpunaisin terveisin!


*blogiyhteistyö*


3 kommenttia: