sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Asuntomessut 2018 Porissa


Sain vihdoin ja viimein käytyä nämä asuntomessujen kuvat läpi ja tänne blogistaniaan saakka. Ei näillä 30 asteen helteillä voi kertakaikkiaan olla sisätiloissa, varsinkaan mökillä. En ole edes avannut tietokonetta koko viiden viikon lomallani muuten kuin kerran ja silloinkin suurinpiirtein laskujen maksua varten. Ollut niin paljon kaikkea muuta puuhastelua ulkona ja hyvä niin. Kyllä sitten taas syksyllä ehtii istumaan koneen äärellä.

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Porissa Karjarannassa Kokemäen joen varrella, vain kävelymatkan päästä itse keskustasta. Kävin tutustumassa messukohteisiin pressipäivänä, jolloin messualueella on vähän rauhallisempaa. Kokosin tähän postaukseen omat suosikkikohteeni, jotka eniten miellyttivät omaa silmääni. Pidemmittä puheitta itse messukuviin.


Messualueen mielenkiintoisin kohde on tämä Bunkkeri, jonka Juha Heino osti Porin kaupungilta 5.000 eurolla. Talon huoneistoala on 200 neliötä. Kyseinen rakennus on ollut aiemmin Shellin asuin- ja autovajarakennus, jonka juuret johtavat vuoteen 1937 asti. Rakennus ehti olemaan tyhjillään 20 vuotta ennen kunnostusta. Talon sisustuksesta on vastannut Hakolan Annaleena Hämäläinen.
.
Kiitos Pori ja asuntomessut! Oli erittäin mielenkiintoista käydä visiitillä

3 kommenttia:

 1. Hei! �� Kivoja kuvia messuilta. Minua kiinnostaisi tuon ylimmän ruokailupöydän valmistaja? T: Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Vastaan tähän kun osaan, toivottavasti ei haittaa. :) Kuva on otettu Villa Hohteesta. Pöytä on Timo Heikkilän tekemä. Enemmän infoa löytyy instasta @villahohde

   Poista
 2. Ihania sisustusjuttuja 🤗 Tykkäsin 👍

  VastaaPoista