sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Peiliovet makuuhuoneeseen

 

Hello taas pitkästä aikaa. Aika mennä viilettää hirmuista vauhtia ja ollaan jo marraskuussa ja kohtahan se joulu onkin jo ovella. Tätä postausvauhtia, seuraava postaus onkin sitten varmaan kun joulukoristeet on kaivettu esille. No mutta ennen kuin sinne asti mennään, niin vähän makuuhuoneen uudistusta. Muutin huoneita päittäin tyttäreni huoneen kanssa ja tämä huone oli aiemmin avoinna olevaa tilaa. Isäni toimesta tähänkin huoneeseen tehtiin sitten seinä ja samalla asennettiin lasiovet. Näiden kuvien ottamisen jälkeen huone on myös jo vähän muuttunut. Nimittäin seinä on saanut uuden kuvion ja värin. Kyseinen maalausinspiraatio odotti pitkään tulemistaan, mutta viime viikonloppuna sain sen tehtyä ja samalla innostuin maalaamaan myös alakerran olohuoneen seinänkin. Instan puolella kuvia uudesta makuuhuoneen seinästä onkin jo pyörinyt, mutta ne kuvat odottavat vielä tuloaan tänne blogiin saakka. Näissä kuvissa onkin vielä näkyvissä seinillä valkoiset läiskät, jotka ovat kitattuja ruuvien koloja. Onneksi nekin ovat nyt uuden maalin myötä jo historiaa.   

Uuden makuhuoneeni sisustaminen on myös edennyt uusien peiliovien myötä. Olin lopun kyllästynyt kapeisiin ruskeisiin liukuoviin, jotka olivat niin rimpuloita, että eivät oikein millään pysyneet paikoillaan ja kaapista ei koskaan oikein saanut mitään pois. Sattuimoisin huomasin meidän kylän facebook kirppiksellä myynnissä olevat peiliovet ja olivat hyvällä tuurilla juurikin oikean levyiset. Korkeus oli vähän matalampi, mutta kätevä isäni kävi rakentamassa tuohon pienen korokkeen, niin avot, ovat sopivat kuin nakutettu paikoilleen ja muutoksen hinnaksi ei tullut kuin murto osa uusien ovien hinnasta.

Uusien peiliovien myötä makuuhuoneeseen sai myös vähän lisää tilantuntua, vaikka ei ihan feng shuin mukaan nyt mennäkään. Senhän mukaan makuuhuoneessa ei missään nimessä saisi olla peilejä, mutta eipähän meidän koti ole toisaaltaakaan muutenkaan ole mitenkään tuon aatteen mukainen. Esim. yöpöydän lamppujakin on vain yksi, kun toinen lähti eron myötä miehen matkaan. Ehkä jossain vaiheessa pitää hankkia niitä toinenkin, että on se puoli Feng Shuista olisi korjattu kuntoon.













3 kommenttia:

  1. Voi vitsit miten hyvä löytö. Minäkin olen oman alueen kirpparilta tehnyt ihan huippulöytöjä.
    Ihanan tunnelmallinen makkari sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppikseltä tekee tosiaan usein hyviä ja erittäin edullisia löytöjä. Näissä peiliovissa kävi kyllä hyvä tuuri ja onneksi on vielä kätevä isukki, joka tuli tekemään tuon muutoksen :)

      Poista
  2. Sinulla on tosi kaunis ja harmoninen makuuhuone! Ovatko nuo harmaat pimennysverhot hankittu mistä? ��

    VastaaPoista