lauantai 5. tammikuuta 2019

Sinne se meni


Toivottovati teillä on ollut onnistunut vuoden vaihtuminen ja uusi uljas vuosi on startannut hyvillä mielin. Täällä ainakin mennään innolla kevättä kohden ja uusi vuosi otettiin innolla vastaan. 

Vaikka loppiainen on vasta huomenna, niin innostuin jo siivoamaan joulun pois, vaikka vähän piti vielä jättää näitä ei niin jouluisia koristeita esille. Meillä siis jatkuu siis vielä hetkisen tämä valkoinen tunnelma ennen kuin nekin siivotaan keväisempien tieltä. Vitsit, että odotan, että saa taas ostaa tämän vuoden ensimmäiset tulppaanit. Niistä tulee aina niin keväiselle tuulelle, vaikka aika pitkä matka tässä vielä on kevääseen, mutta ollaan sentään jo voiton puolella, kun vuosi vaihtunut. Tästä onkin hyvä jatkaa hyvillä mielin uuteen uljaaseen vuoteen.

Ihanaa talvista viikonloppua!
4 kommenttia:

 1. Joulut on siivottu täälläkin, paitsi illalla huomasin, että yksi tähti on jäänyt roikkumaan ikkunaan. Tuntuu ihanalta kun nyt voi kunnolla siirtää katseen kevättä kohden ja ihan kuin päivä jo tuntuisi vähän pidemmältä ;o) Ainakin oli tänään ihana valo!

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin kanssa tuntuu, että päivät olisi jo valoisempia ja ihanaa tosiaan kun kevääseen kohden mennään.

   Poista