maanantai 28. tammikuuta 2019

IsaDoran uudistuneet huulipunat


Pääsin tutustumaan IsaDoran uudistuneisiin huulipuniin vip-illan merkeissä ystäväni kauneusbloggaaja Beauty Highlights Mian avecina ja näin huulipunien suurkuluttajana otinkin kutsun innolla vastaan. Minulle huulipunan laitto kuuluu jokapäiväisiin meikkirutiineihin ja kauppaankaan en lähde ilman huulipunaa. Huulipunat tuovat myös tarvittavaa kosteutta ja hoitavuutta huuliini ja huuleni ovat kyllä ikävän kuivat ilman kosteuttavia punia. Tähän voisikin kliseisesti todeta, että ilman huulipunaa elämä olisi vaan niin paljon tylsempää!

IsaDoran huulipunat uudistuvat nyt keväällä 2019 niin koostumuksen, pakkauksen ja sävyvalikoiman tiimoilta. Huulipunat ovat nyt entistä kosteuttavampia ja pitkäkestoisempia. Savyjä löytyy voidemaisen kiiltävän osalta yhteensä 24 ja mattapintaisia 8, joten on taatusti jokaiselle löytyy sopiva sävy.

Itse en ollutkaan ennen käyttänytkään IsaDoran huulipunia, joten mielenkiinnolla lähdinkin testaamaan näitä kiiltäviä punia. Vip-tilaisuudesta sain valita muutaman punan testaukseen ja kuten kuvista näkee, valikoin värisävyiksi aika nudemaisia, mutta onhan seassa yksi piristysruiskekin ja oikea kunnon punainen, jonka  sain itseasiassa tilaisudeessa arvotussa pussukassa. 

Itse pidän eniten kosteuttavista, kiiltävistä ja pitkäkestoisista punista ja nämä IsaDoran huulipunat täyttivät kyllä ne vaatimukset hyvin. Punat levittyivät myös hyvin huulille ja lopputulos oli tasaisen täyteläinen. Pakkaus vaikutti myös hyvältä ja niissä oleva sulkumagneetti sai myös plussapisteitä. Näin huulipuna ei vahingossa aukea laukussa ja suttaa ikävästi. Magneetti oli myös erittäin tehokas ja jopa niin tehokas, että kun näitä kuvia napsi, niin magneetit hakivat kyllä todella tehokkaasti vastakappaleitaan ja oli jopa vähän vaikea saada kuvia, kun vähän väliä ne klikkautuivat kiinni toisiinsa. 

Suositushinta näille uusille punille on 16,90 € eli ollenkaan paha. Hintalaatu suhde on siinä mielessä kyllä kohdillaan ja itselläni jäi kyllä näistä erittäin positiivinen kuva.

Postauksen lopussa on vielä kuva, jossa huulissani on värisävy Satin Pink 77 ja sen päällä IsaDoran Lipbooster 03, joka tuo mukavaa muhkeutta huuliin ilman pistoksia. Itse en voisi kuvitellakaan käyväni laitattamassa täytettä huuliini. Olen ensinnäkin sen verran neulakammoinen ja erittäin kipuherkkä, joten koko homma kaatuisi jo siihen. Tämän Lipboosterin toiminta perustuu siihen, että se sisältää mm. chili-uutetta, joka aktivoi huulten verenkiertoa ja tekee näin huulet täyteläisemmiksi. Tuo tuntuikin huulilla pienenä kihelmöintinä. Tuotteessa on myös retinolia, joka aktivoi kollageenin tuotantoa ja täyteläistää huulia. 

Nyt kun viikonloppuna vietettiin tyttöjen iltaa, niin otin testaukseen myös IsaDoran hopean värisen Glitter Linerin, jota laitoin mustan rajausvärin päälle. Sillä saikin silmiin kivaa intensiivisyyttä ja katseen vangitsijan. Tuote on nestemäinen ja se olikin tosi helppo levittää siveltimen avulla. Tuo kuivui nopeasti ja pysyi myös hyvin eikä varissut yhtään. 


*tuotteet saatu vip-tilaisuudesta /arvontavoittoja*

1 kommentti:

  1. Nuo nudemaiset ja hempeät pinkit sävyt on niin sua! Oli tosi kiva kun tulit mun mukaan! <3 Nähdään viimeistään ens viikon perjantaina ;)

    VastaaPoista