sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Tervetuloa helmikuu


Tervetuloa helmikuu! Vuoden lyhin kuukausi. Tammikuu mennä hurahti jotenkin ihan ohi, joulukuusta nyt puhumattakaan ja nyt ollaan jo helmikuussa. Mahtavaa ja eikun kevättä kohti.

Helmikuusta on otettava nyt kaikki irti. On pulkkamäkeä, hiihtoa ja muita ulkorientoja. Ulkona kipristelee mukava pakkanen ja lumestakaan ei ole todellakaan pula ja viime yönä tulikin taas lisää. Tänään olikin sitten taas lumihommia tiedossa, mutta sehän on vaan hyvää kuntoilua ainakin tällä plussakelillä, kun lumi painoi aika paljon. No lapset ainakin tykkävät touhuta lumen kanssa ja tuohan se kieltämättä valoisuutta. Onhan se luontokin aika kaunis, kun se on saanut paksun lumipeiton. 

Helmikuu on myös suorastaan yhtä juhlaa. On ystävänpäivä, Runebergin päivä, hiihtoloma ja pienimmäinen täyttää vielä 5 vuottakin. Hyvä syy siis herkutella koko helmikuu. Maaliskuussa voi sitten ihmetellä sitten, että pitäisköhän sitä jotenkin valmistautua kesäkuntoon. No mutta onneksi se on vasta maaliskuussa, joten nyt vielä nautitaan. Mustikkapiirakka onkin juuri uunissa. 

Lopuksi voi vaan todeta, että helmikuu on oikeastaan aika yes kuukausi!1 kommentti: