sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Pääsiäistä


Mites siellä on pääsiäisen vietto sujunut? Täällä erittäin mukavasti ja aika kiireisesti myös. Ei olla paljon kotona ehditty olemaan, mutta olihan se silti kiva laittaa kotiin pääsiäiskoristeita esille, kun sellaisia kerran on joskus tullut hankittua ja lapset ovat myös aina innoissaan pääsiäisestä ja varsinkin virpomisesta, vaikka eivät tänä vuonna valitettavasti päässetkään, vaikka vitsatkin olivatkin jo tehtynä. Tänä vuonna jäi myös rairuohokin kylvämättä, kun muistettiin se vähän turhan myöhään ja todettiin, että no ensi vuonna uusi yritys. Onhan meillä muuten noita pääsiäiskoristeita yllin kyllin.

Ei voi ainakaan sanoa, ettei olisi ollut toimeton pääsiäisen, vaan on ollut oikea minuuttiaikataulu lähes jokaisena päivänä. Ollaan nyt pääsiäisenä käyty laittamassa mökkiä kesäkuntoon talven jäljiltä ja onhan siinä taas hommaa, kun pitää piha haravoida ja poimia risut pois, kannella ulkokalusteita varastosta, laittaa vesipumppu toimintaan ja sisätiloista puhumattakaan. Kaivettiin jo kumivenekin vesille, kun lapset halusivat soutelemaan sillä ja samalla tuli laitettua hiekkarantaan lisää hiekkaa, kun talven jäljiltä sitä aina vähentyy jään ja nousevan veden myötä ja nyt oli sopivasti merikin tosi alhaalla, joten oli helppo saada hiekkaa myös pidemmälle merenpohjaan. Kivempi mennä sitten kesällä mökille, kun on paikat jo suht kunnossa.

Golfkausikin tuli aukaistua Paraisilla ja innolla odotankin uutta kautta uusien mailojen kera. Toivottavasti tulee hyvä golfkesä myös säiden puolesta. Kummilasten synttäreitä juhlitaan myös pääsiäisenä, joten sukuloinnitkin tulee hoidettua pääsiäisenä ja vanhoja ystäviäkin on tullut nähtyä. Ehkä huomenna ehtii edes hieman hengähtämään ennen kuin taas arki koittaa. Niin ja joo olihan yhdellä lapsukaisella vatsatautikin tässä yhtenä yönä mummolassa ja olipahan siinäkin taas rumbaa, kun keskellä yötä rupeaa kaikkia petivaatteita vaihtelemaan. Nyt pidetään peukkuja, ettei muille iske, vaikka taitaa olla aika turha toivo. Se on kyllä yksi vihonviimeisistä taudeista ja vetää niin vedon pois, mutta toivossa on hyvä elää. 

Rentouttavaa ja munarikasta pääsiäisen jatkoa!


  2 kommenttia:

  1. Ihanat koristelut teidän kodissa. Toivottavasti tauti ei iske muihin lapsiin tai sinuun.
    Mukavaa pääsiäisen jatkoa sinulle Cride <3

    VastaaPoista
  2. Ihana pääsiäistunnelma teillä! Mä vetäisin eilen suuhuni muutaman Kinderin, siinäpä mun pääsiäisherkut :D Muuten töitä ja rentoilua sopivassa suhteessa, ei sen ihmeempää :)

    VastaaPoista