tiistai 23. huhtikuuta 2019

Eva Solo - skandinaavista tyylikkyyttä

*yhteistyössä Mastermark Brands/Eva Solo*


Meidän keittiötä koristavat nyt nämä tyylikkäät Eva Solon uutuudet. Yhteistyön puitteissa sain valita tämän tyylikkään rosterisen vedenkeittimen sekä termosteemukin sekä termospullon, jotka ovat hiljattain tulleet Eva Solon valikoimaan. Meiltä löytyi aiemmin jo kuvissa näkyvä musta Eva Solon termoskannu, joka sopiikin nyt kivasti tämän Nordic Kitchen rosterisen vedenkeittimen kanssa. Molemmista löytyy tamminen kahva yhdistettynä tyylikkääseen skandinaaviseen muotoiluun. 

Eva Solon Nordic Kitchen vedenkeitin on tilavuudeltaan 1,5 l ja veden täyttäminen onnistuu ilman kantta avaamatta kannessa olevan siivilän läpi. Tämä on kiva nostaa myös kahvipöydälle mustan termoskannun seuraksi. Itselläni on niin ruma kahvinkeitin tällä hetkellä, että kiva saada kaadettua kahvit jonnekin muualle ja samalla kahvi pysyy myös lämpimänä pöydässä.

 

Eva Solon Nordic Kitchen mattamusta teräksinen termosteemuki on erittäin kätevä napata mukaan ja se sopii yleisiin mukitelineisiin. Itse tulee juotua paljon vihreää irtoteetä varsinkin työpaikalla ja tämä onkin kiva ottaa nyt sinne mukaan ja napata vaikka jo automatkalle. Totuushan on vaan se, että irtoteestä saa niin paljon parempaa kuin pussiteestä. Tässä termosmukissa on irrotettava teesuodatin, joka mahdollistaa teen hauduttamisen itse mukissa ja vakuumirakenne pitää juoman kuumana pitkään. Mukissa on kätevä silikonihihna ja täysin tiivis yhdellä kädellä avattava korkki. Termosteemuki on tilavuudeltaan 0,35 l ja konepesun kestävä.
Kolmas tuote, joka meille tuli, on tämä Eva Solon Cool-termospullo, jossa juoma pysyy kylmänä helteilläkin. Olen nimenomaan tällaista kaivannut golfkentille mukaani ja vihdoinkin löytyi tyylikäs valinta, jossa juoma pysyy kylmänä ja on tarpeeksi iso 0,7 l kooltaan. Kylmällä ilmalla tähän voi laittaa mukaan vaikka lämmintä vihreää teetä eli pullo soveltuu sekä kylmille että kuumille juomille nimestään huolimatta. Tässä mattapintaisessa pullossa on tuplaseinärakenne ja vakuumi, joka pitää oikeanlämpöisenä pitkään. Pullon designin viimeistelee Vintage-tyylinen patenttikorkki. Tämän pullon väri on Berry Red ja tietysti näin pinkin ystävänä se oli automaattinen valinta. Muina värivaihtoehtoina löytyy Eucalyptus sekä Dark Grey.


Eva Solon Nordic Kitchen -uutuudet ovat saatavilla hyvin varustetuista tavarataloista ja erikoisliikkeistä sekä maahantuojan verkkokaupasta mastermarkbrands.fi/evasolo.

6 kommenttia:

 1. Oi, tuo vedenkeitin on kyllä kaunis.

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäitä ulkonäöltään ja käteviä jos kylmä pysyy kylmänä ja kuuma kuumana. (minulla on jostakin tuotteesta toisenlaisia kokemuksia.
  En usko että olen käynyt blogissasi aikaisemmin, liityin nyt lukijaksi ja liitin sinun blogin minun lukuluetteloon, näin minun on helpompi seurata blogiasi
  Tuleppa sinäkin käymään kylässä aurinkokujalla.
  Oikein kivaa vappua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun löysit tänne asti. Täytyykin tulla piipahtamaan blogissasi

   Poista
 3. Kuumuuko vedenkeitin ulkopinnalta? ��

  VastaaPoista
 4. Onko vedenkeitin sisältä ruostumatonta terästä?

  VastaaPoista