keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Rento -sarja uudistui


Rento saunatuotteet ovat olleet osana suomalaista saunakokemusta jo 10 vuotta, jonka kunniaksi Tammer Brands on tuonut markkinoille uudistuneen Rento-valikoiman. Uusi uljas valikoima esiteltiin pr-tilaisuuden merkeissä  Lapland Hotel Bulevardissa, joinka niin kauniista huoneista muutama kuva myös tämän postauksen lopussa. Itselläni oli kyllä mennyt ihan ohi koko uuden hotellin avautuminen Helsingin keskustaan, joten olikin kiva yllätys käydä siellä ja ihastella samalla Rento -sarjan uutta valikoimaa.

Rento-tuotesarja on kokenut täydellisen pakkausilmeuudistuksen ja täytyykin sanoa, että on tapahtunut todella tyylikäs facelift entisiin pakkauksiin verrattuna tai siis ei vanhoissa pakkauksissa sinällään mitään vikaa ollut, mutta kieltämättä tämä uusi ilme on tyylikkäämpi jo maailman valloitustakin ajateltuna. Se on nykyään vaan niin iso asia kovin kilpailulla alalla. Ei ihme, että Lapland Hotel onkin ottanut nuo valikoimiinsa ja niitä on myös itse hotellissa myynnissä.

Rento -tuotesarjalla on Design from Finland -merkki ja lisäksi useilla tuotteilla on Avainlippu merkkinä kotimaisesta valmistusprosessista.  Saunahan on iso osa suomalaista identiteettiä ja niin vauvasta vaariin ja hienoa, jos näiden tuotteiden muodossa saadaan vietyä suomalaista saunakulttuuriviestiä myös maailmalle asti. Rento -sarjasta löytyy mm. saunatekstiilejä, kosmetiikkaa, kiuluja sekä löylytuoksuja, joista kuvia tässä postauksessa.


Kiitos kutsusta Rentosauna!

1 kommentti:

  1. Oli kyllä ihana tapahtuma. 10 vuotta Rentoa, ihan mieletöntä. Täysin menetin sydämeni uusille tuotteille!
    Ihanaa keskiviikkoa sinulle Cride <3

    VastaaPoista