tiistai 4. kesäkuuta 2019

Uudistettu Sokos Hotelli Presidentti

*yhteistyössä Original Sokos Hotel Presidentin kanssa*


Olipas kiva pieni irtiotto arjesta viime viikolla pienen miniloman kera. Lähimatkailu on koko ajan kasvava trendi ja yhä useampi ottaakin pienen irtioton ihan omassa kotikaupungissaan. Mikäs sen kivempaa kuin käydä hyvin syömässä ja viettää yö lähellä hotellissa. Ei tarvitse matkustaa pitkälle, mutta kuitenkin saa arkeen vähän luksusta ja itsensä hemmottelua.

Original Sokos hotelli Presidentti avautui yleisölle ensimmäisen kerran jo vuonna 1980 ja nyt koko hotelli on kokenut kolme vuotta kestäneen kokonaisremontin. Olin itse myös uudistetun hotellin avajaisissa lokakuussa 2018, joten hotellin kuvia onkin jo aiemmin vilahdellut Instan puolella. 

Hotellin uudistuskonseptista on vastannut Ivana Helsigin Paola Suhonen yhdessä suunnittelutoimisto KOKO3:sen kanssa. Suhosen luomissa hotellihuoneissa voi kokea suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn keskellä Helsinkiä. Jokainen kerros rakentuukin kunkin teeman ympärille ja jokaisessa huoneessa on teeman mukainen käsityönä tehty ryijy koristamassa huonetta. Meidän juhannushuoneessa ooli tietysti teeman mukaisesti hyttynen ryijyn aiheena. 

Osa huoneista oli remontoitu jo toukokuussa 2017, jolloin pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan niihin. Tämän postauksen lopussa onkin silloiselta vierailtu otetut kuvat eri huoneista, jotka jäivät silloin kiireen jalkoihin julkaisun suhteen, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, vai mitä? Taidettiin yöpyä nyt samaisessa ihanassa juhannus huoneessa kun silloin oli meidän esittelyhuoneena. Kyseisestä kulmahuoneesta on kyllä ihanat maisemat suoraan Narikkatorille. Sisu huoneen kuvassa vilahtaa myös itse suunnittelija Paola Suhonen.

Huoneeseen saapuessa meitä oli odottamassa aivan ihana yllätys pienten herkkujen ja kuohuvan kera. Kiva kun hotelli on huomioinut noin kivasti tulomme. Oikea piste iin päälle mukavan miniloman aloituksen osalta. Kiitos Original Sokos Hotel Presidentti vieraanvaraisuudesta!vallan presidentti Urho Kekkonen avasi monumentaaliseksi kutsutun Hotelli Presidentin juhlallisin menoin vuonna 1980. Nyt hotelli on läpikäynyt historiansa suurimman muutoksen. Lokakuun 9. täysin uudistettuna avautunut Original Sokos Hotel Presidentti on oman aikansa harvinaisuus –
Tasavallan presidentti Urho Kekkonen avasi monumentaaliseksi kutsutun Hotelli Presidentin juhlallisin menoin vuonna 1980. Nyt hotelli on läpikäynyt historiansa suurimman muutoksen. Lokakuun 9. täysin uudistettuna avautunut Original Sokos Hotel Presidentti on oman aikansa harvinaisuus –Ei kommentteja:

Lähetä kommentti