sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Riviera Maisonin Donna hurrikaani

*yhteistyössä Sisustusliike Dreamsin kanssa*


Näin syksyn iltojen pimentyessä on ihana sytyttää taas kynttilöitä palamaan ja nauttia tunnelmasta sisätiloissa sateen piiskatessa ulkona. Koko viikonloppu onkin tullut kunnolla vettä ja ilmassa on ollut jo selvää syksyn tuntua.

 Piipahdin kesällä asuntoautoturneellani Kouvolassa ja samalla pitkäaikaisen yhteistyökumppanini Sisustusliike Dreamsin sisustusliikkeessä Kouvolan keskustassa. Kyseisen postauksen näet täältä klik, jos on mennyt ohi. Liike on oikea sisustajan aarreaitta ja myös lempimerkkini Riviera Maison on edustettuna siellä, jonka sarjan ihana lasinen Donna hurrikaani päätyi meille kotiin asti. Heh, olipas muuten pientä paniikkia asuntoautossa, että mihis se laitettaisiin siellä säilöön viikon asuntoautoturneella, kun on kuitenkin aikamoista heiluntaa autolla ajaessa. Ruumaan sitä ei oikein voinut laittaa, kun ei ollut tarpeeksi pehmikettä sen ympärille ja ei saisi hirveästi heilua. Lopulta se löysi paikkansa suihkukopista ja pakattiin sen ympärille muita kasseja pitämään se pystyssä ja hurrikaani selvisi naarmuitta reissusta, kuten itse asuntoautokin, vaikka omat epäilykset sen suhteen olikin.

Kotona Riviera Maisonin Donna hurrikaani sai heti paraatipaikan valkoisen tv-kaapin päältä ja sisälleen Riviera Maisonin kynttilän. Ihan yksikseen sen ei tarvitse kaapin päällä oleilla, vaan se sai kaverikseen muutamat lasilyhdyt. Ei tule niin yksinäinen ole, kun on kavereita ympärillä.

Iloa kunkin alkavaan viikkoon! Täytynee varmaan nyt vaan tunnustaa, että kesä on enää muisto vaan ja syksy tuli jäädäkseen.

1 kommentti:

  1. Kyllä se kovasti syksyltä tuntuu :)
    Ja onneksi kynttilät ja muut ihanat viileämmän kauden jutut kotona vähän tekevät siirtymisestä helpomman.

    VastaaPoista