keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Hyvää joulua!


Kohta on aika hiljentyä joulun viettoon. Vitsit miten nopeasti tämä joulukuu on mennyt tai oikeastaan koko syksy, vaikka onkin lähinnä vain kotoiltu. Viikot tuntuvat menevät niin vauhdilla ja nyt tosiaan ollaan jo joulussa. Onneksi mennään kevättä ja valoa kohti ja vuoden pimeinkin päivä on selätetty.

Meidän joulukuusi on taas kaivettu varaston perukoilta hyvissä ajoin ja koristeltu oikeaksi bling bling joulukuuseksi. Minkäs harakka sille voi, että rakastaa kaikkea kimaltavaa ja sitä pitää olla paljon. Meillä on ollut tämä kuusi jo monen monta vuotta ja pelastin sen edellisestä työpaikastani roskiskohtalolta. Kuusi saikin sitten meiltä uuden rakastavan kodin. Eihän tuossa muovikuusessa ole tietenkään sitä aidon kuusen tuoksua, mutta eipä tarvitse niitä neulasia nyppiä sukanpohjasta vielä kesäkuussa ja pärjää yksikseen myös hyvin joululomilla. 

Tämä kyseinen roskiksesta pelastettu kuusi pääsi muuten viikko sitten ihan Iltasanomien juttuunkin, jossa esiteltiin suomalaisten joulukuusia. Eipä olisi silloin joskus uskonut, että tälla kuusella ihan sinne asti päädytään, mutta kaikki on näköjään mahdollista.
Meillä joulun vakiokukkiin kuuluu joulutähti ja amaryllis. Tänä vuonna meillä on ensimmäistä kertaa valkoinen amaryllis, josta tein olkkarin pöydälle tämän jouluasetelman. 

Ihanaista joulunaikaa kaikille! Nautitaan kiireettomyydestä, läheisten seurasta ja hyvästä ruoasta kotoillen. Stay safe!

1 kommentti: