sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Kauppakeskus Sello - viihtyisä elämyskeskus

 Kaupallinen yhteistyö Kauppakeskus Sello

Käytiin viettämässä kiva äiti-tytär päivä Espoon kauppakeskus Sellossa yhteisen puuhastelun tiimoilta. Onhan se kiva lähteä kotoa vähän tuulettumaan yhdessä ja viettämään yhteistä aikaa. Varsinkin kauppakeskukset ovat itselleni mieluisia kohteita, koska kaikki on kätevästi ns. saman katon alla shoppailuja unohtamatta. Taitaa muuten meidän talouden naispuolisilla olla myös vähän tuota shopacholicin vikaa tai ehkä se on meidän neidille tullut jo äidinmaidon mukana, kun tuntuu aika samaa kaliperiä olevan minun kanssani.  

Kauppakeskus Sello on siitä kiva, että sinne on kätevä mennä niin junalla kuin omalla autolla. Parkkipaikka löytyy aina helposti ja 5 h ilmainen parkkihalli on iso plussa ja varsinkin kun shoppailureissusta on kyse, niin aikaa vierähtää helpostikin monen monta tuntia ja samalla kun pitää käydä pistämässä myös kahvilassa ja jätskillä tai vaikkapa leffassa.

Oli ilo huomata, että Sellossa huolehditaan myös turvallisesta asioinnista ja tiloja siivotaan ahkerasti. Suositeltavaa on, että itsekin käyttät maskia ja mikäli omasi on unohtunut, niin kauppakeskuksen infotiskiltä saa maksutta oman kertakäyttömaskin käyttöösi. SAFE Shopping Centers onkin myöntänyt Sellolle COVID 19-sertifikaatin erinomaisin arvosaoi tunnuksena koronan aikaisista toimenpiteistä viruksen leviämisen ehkäimiseksi. Viime kerrasta olikin vierähtänyt jo jokunen tovi kun oltiin käyty Sellossa ja olikin kiva huomata, että Selloon on tullut muutama uusi liikekin, jotka ovat ihan lempiliikkeitäni. Nimittäin Skechers on avannut ovensa Sellon kauppakeskuskessa. Enää ei tarvitse raahata ympäri maailmaa Skechersin kenkiä, vaan nyt saa ostettua näitä ihan kotikyliltä. Itselläni taitaakin löytyä varmaan 20 paria Skechersin kenkiä ja en paljon muita enää käytäkkään. Niin supermukavat jalassa, että niiden jälkeen ei enää muita jalkaansa huoli. 

Toinen ehdoton lemppariliikkeeni, joka on avautumassa Selloon, on Søstrene Grene. Tämä tanskalainen ihana sisustus/askarteluliike on vihdoin myös rantautunut Suomeen jokunen tovi sitten. Meillä on ollut tapana käydä aina ennen joulua Köpiksessä joulushoppailemassa ja tietysti takas tullessa on ollut laukut täynnä Søstrene Grenen ihania juttuja. Nyt ei tarvitse enää sieltä asti noita raahata, vaan saa ihan oman auton takakontissa kaikki ostoksensa kätevästi suoraan kotiin.

Søstrene Grene Sello

Sellosta löytyy myös iso Marimekon liike, jossa pitää tietysti myös aina käydä ihanan fiilistelyn kera. Tällä kertaa sieltä kotiutui uusia Marimekko oransseja Unikko lautasia ja kulhoja.

Marimekko Unikko

Faunattaressa käytiin myös ihastelemassa lemmikkieläimiä ja haaveilemassa omasta pupusta.


Kaikki bling bling on tietysti aina meidän mieleen, joten Glitterissä piti myöskin poiketa. 


Shoppailupäivä pitää tietysti sisällää myös vaatekaupat ja H&M:n Harry Potter osastolla viivyttiinkin tovi. Meillä on aikamoinen Harry Potter fanitusmania päällä, kuten taitaa ilmeisesti olla aika monella muullakin tuon ikäisellä. 


Äipän mieleen on tietysti Sellon Gantin liike. 

Gantin liike Sello

Vaikka tytär ei enää olekaan varsinaisesti ns. leikki-iässä, niin lelukaupassa on aina kuitenkin piipahdettava.


Normal on myös avannut liikkeen Selloon ja heidän slogininsa mukaan sieltä löydät normaaleja tuotteita epänormaalein hinnoin. Valikoimaan kuuluu mm. ihonhoito- ja hygieniatuotteita, kosmetiikkaa, meikkejä ja erilaisia herkkuja. Olipas muuten kiva huomata, että Pukkan teet olivat löytäneet tiensä Normalin valikoimaan. 

Normal Sello

Päivä päätettiin vielä Sellon hypermarketissa pistäytymisellä ja haettiin vähän jääkääppiin täydennystä. Samalla saatiin vietyä myös Sellon kierrätyspisteeseen tavaroita ♻️ Kaikki sopivasti saman katon alla. 

Niin ja hei vinkkinä, että Sellon yhteydessä on myös kirjasto, Sellosali konsertteineen sekä vapaa-ajan viihdekeskus keilahalleineen ja elokuvateattereineen. Ehkä ensi kerralla tutustutaan enemmän niiden tarjontaan.


On kyllä kiva, että näin läheltä löytyy näin monipuolinen elämyskeskus!4 kommenttia:

 1. Sello on ihan oma lemppari kauppakeskuksista

  VastaaPoista
 2. Sello on kyllä kiva paikka, oon siellä töissä, mutta silti ��. Ens kerralla tule Esprittiin niin katsotaan sulle joku kiva asukokonaisuus ��

  VastaaPoista
 3. Harvemmin tulee käytyä Sellossa, mutta tytär nykyään asuu Espoossa, kun opiskelee siellä, joten hän kyllä käyttää kauppakeskusta kovasti :) Eipä meiltäkään sinne ole pitkä matka, joten pitää pistäytyä joskus!

  VastaaPoista
 4. Yhteinen aika on lapsille tosi tärkeää. Sello näyttää tosi kivalta ja sieltä ilmeisesti löytyy kauppoja molempien makuun.

  VastaaPoista