sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Pikkuisen prinsessan 2 -vuotis synttärit


Ihanaa! Pikkuisen prinsessan 2 -vuotis synttäreitä on nyt juhlittu onnistuneesti kolmena päivänä. Perjantaina oli naapuruston mammat kylässä, lauantaina oli sukulaisia ja kummeja ja sunnuntaina vielä muutama vieras, joka ei päässyt lauantaina tulemaan. On tämä juhliminen kyllä rankkaa. Taidan kaatua kohta sänkyyn!

Synttärisankarikin loisti juhlissa ja sain nyt napattua vähän valoisempia kuvia kuin aikaisemmassa postauksessa.



Synttäreiden teemana oli lauantaina Hello Kitty ja pitihän sitä hankkiä myös teeman mukaista wc- sekä talouspaperia. On sen verran kallista paperia, että ei tuota kyllä raski joka päivä käytellä. Lähikaupassa kaksi rullaa talouspaperia maksoi 9 € ja neljä rullaa wc-paperia 7 euroa. Aikamoiset rullahinnat kyllä tulee, mutta kerran vuodessahan noita synttäreitä vaan juhlitaan ja samaan konkkaan nuo paperitkin sitten menee :)



Tässä postauksessa synttäreiden tunnelmia. Perjantaille olin leiponut vaaleanpunaisen nallekakun naapurin mammoille. Vähän jänskätti, että miten se mahtaa onnistua kun en ollut koskaan aikaisemmin tehnyt, mutta ihan ok siitä sitten tuli. Voisin tehdä vaikka sen tekemisestä oman postauksen, jos jotakuta kiinnostaa. Launtaina oli sitten vuorossa Hello Kitty aiheinen täytekakku ja nalle kakun jämät.  





 Taas tuli väsättyä näitä vaahtokarkkipupuja kuten pikkumiehen synttäreissäkin. Nyt vain vaaleanpunainen rusetti kaulaan. Näiden teosta taisin joskus luvata tehdä postauksen, mutta onpas sekin jäänyt tekemättä.


Puolukkaruusu muffinsseja


Ja tässä otos synttärilahjoista. Osa oli jo lähtenyt omille teilleen seikkailemaan. Kyllähän ne sitten jostain taas vastaan tulee.

  
 Kiitos kaikille vieraille onnistuneista synttäreistä ja mukavista lahjoista.

Terveisin väsynyt mutta onnellinen äippä!

7 kommenttia:

  1. Vaude miten ihana nalle kakku:-))
    Kyllä on prinsessalla ollut kivat juhlat!

    Mukavaa alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
  2. Aivan valtavan upeat kakut ja muutkin tarjottavat! Mun ei kyllä sovi näyttää noita hello kitty wc-paprukuvia meidän tytölle, muu ei varmana enää kelpaisikaan :) Enpä edes tiennyt että tuollaisiakin myydän ja millä hinnalla :O

    VastaaPoista
  3. Kerro miten noi ihanat vaahtokarkkipuput on tehty :) ja pysyykö ne ihan hyvin pystyssä tossa aaltomajassa? Ihanan kauniit ja viimeistellyt juhlat!!!

    VastaaPoista
  4. Arja: kiitos. Nalle kakku onnistui kieltämättä yli odotusteni :)

    Marika: Kiitos. joo ja varmaan parempi, ettei kerro tytölle noista papereista ;) ovat kyllä tosi söpöjä, mutta hinta on kyllä todella suolainen. Eihän tuollaisella paperihinnalla raski kovinkaan montaan rullaa ostaa.

    Anonyymille: vaahtokarkkipuput pysyvät hyvin pystyssä tuossa maljakossa kun laittaa hienoa sokeria sinne. Itse kaadoin kilon paketin sinne ja tökin ne siihen. Voisin tehdä ihan oman postauksen, että miten olen tehnyt nuo puput. Sen verran hankala nyt tähän tilaan lähteä sitä selittämään :) Yritän tehdä kyseisen postauksen tässä ihan lähiaikoina kunhan vain ennätän koneen äärelle.

    VastaaPoista
  5. Ihanat synttärit teillä ja kivoja hellokitty -juttuja olet löytänyt!

    VastaaPoista
  6. Ooih! Ihanat synttärit!
    Paljon Onnea pikku neidille!!!

    VastaaPoista
  7. Fanny: kiitos kehuista. Nyt saa onneksi vähän aikaa levätä ennen seuraavia synttäreitä, jotka onkin sitten omat kemut.

    Satu: Kiitos onnitteluista. Mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista