sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Asuntomessut 2015 Vantaalla


Kesän yhtenenä ehdottomana retkikohteena oli Vantaan asuntomessut. Mieskin suostui tulemaan mukaan, vaikka edessä olikin pientä odottelua kun meikäläinen heilui kameran kanssa. Vantaan asuntomessuilla todellakin huomaa, että ollaan pääkaupunkiseudulla, jossa tontit ovat postimerkin kokoisia ja talot aivan kiinni toisissaan. Itse en ainakaan koe kovinkaan miellyttäväksi sitä, että istuisin omakotitaloni pihalla ja vieressä olisi kerrostalo, josta suora tiirailuetäisyys kotiisi tai että makuuhuoneessa on aivan jattikokoiset ikkunat ilman verhoja, joista suora näkyvyys viereisestä talosta sisään. Jotenkin näin vanhemmiten ainakin arvostaa sitä omaa pientä yksityisyyttä. 

Mitään varsinaista wau efektiä ei oikein tullut muutamaa taloa lukuunottamatta tai onkos sitä vanhenmiten tullut vaan krantuksi? Olihan talot ihan kivoja ja hienoja, mutta mutta. Jotenkin sisustuksesta puuttui monen osalta kodikkuus sekä viimeinen silaus ja sisustus oli ainakin omaan makuuni liian moderni muutamaa kohdetta lukuunottamatta. Muutama helmi onneksi oli mukana. Yksi näistä oli Adalmiinan Helmen Annariina Yöntilan sisustama Fiskarhedenvillan Villa Falken, joka oli kaikin puolin täydellinen myös talon osalta. Vähän Kannustaloa muistuttava ulkonäkö höystettynä ripauksella New Englandia, jota niin rakastan. Tänne voisin muuttaa vaikka heti tai no ehkä pitäisi myydä tuo vanha talo ensin alta pois, niin ja kaipa tuolle miehellekin pitäisi jotain sivulauseessa mainita asiasta.

Nämä kuvat Villa Falkenista


Tässä vielä yleinen kuvapläjäys messuista. Keräsin tähän kuvia omaa silmää miellyttäneistä sisustuksista. En nyt enempää höpöttele niistä. Kuvat puhukoot puolestaan. Tuloillaan vielä omat postauksensa asuntomessujen makuuhuoneista ja lastenhuoneista.


Sitten vielä muutaman kattauksen pariin.


Jokos olette ehtineet käymään messuilemassa? Mitäs piditte?

4 kommenttia:

  1. Wau miten upeita kohteita olet löytänyt :) Tuo Annariinan sisustama on myös minun mieleeni☺😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Annarinan sisustama talo on kyllä aivan ihana. Oikein onnistunut!

      Poista