torstai 16. heinäkuuta 2015

Merenranterassilla


Parisen päivää ehdittiin nauttimaan auringosta ja lähes 20 asteen lämmöstä meidän mökin rantsulla, kunnes taas nämä sadekelit ja kylmyys saapuivat. Nuo aurinkoiset ja lämpimät päivät ovat tänä kesänä kyllä olleet erittäin harvinaista herkkua. Eipä ole tänä kesänä paljon tarvinnut t-paitaa tai shortseja käytellä. Eipä ole tietoakaan viime kesän 30 päivän helleputkesta.


Nämä vaaleanpunaiset pelargoniat ovat ihan suosikkejani. Meillä on tapana laittaa ne aina talveksi mökillä sisälle ja nostetaan sitten yöpakkasten mentyä keväällä ulos. Mökillä on kuitenkin talvellakin pieni peruslämpö päällä, joten saa nuo kukkaset hyvin talvehtimaan siellä viileässä. Aika isoiksi nämä sitten kasvavatkin vuosien saatossa.Olipas kiva ylläri, kun luin uusinta Unelmien Talo&Koti -lehteä ja sieltä löytyi meidän merenrantaterassista kuva. Olin laittanut sen joskus Styleroomiin ja se löysi tiensä tuohon oma piha kilpailuun mukaan. Ihan ei tullut voittoa kotiin, vaan vain lohdutuspalkinto, mutta kiva sekin.
Pikkumies naputteli ja sahasi itselleen pienen laiturin kivien päälle onkipaikakseen. Hih, taitaa olla vähän sukuvika tuo käsillä tekeminen, kun koko ajan pitäisi jotain nikkaroida ja kohta on ukin laudat kaikki sahattu ja naulattu. Tämän kuvan ottamisen jälkeen olikin sitten jo tehty tuohon laiturille pienet uimaraput ja laajennuttu itse laituria parilla siivekkeellä. 


Nyt odotellaan taas noita aurinkoisia kelejä tänne mökille, että päästään nauttimaan tuosta rantaelämästä. Ihanaista loman jatkoa kaikille!

2 kommenttia: