tiistai 7. heinäkuuta 2015

Lennolin Runo -pussilakanat


Oli taas aika päivittää makuuhuoneen ilmettä ja puin sänkyymme uudet Lennolin Runo -pussilakanat. Valkoharmaa sävy ja kuviointi miellytti erityisesti silmääni näissä pussilakanoissa. Ensin kyllä vähän mietin, että ovatko kenties liian värittömät, mutta oikeastaan ovat aika tyylikkäät hillittyine värisävyineen ja kuvioineen.


 Mahtaakohan tälläisella kuvioinnilla olla jotain virallista nimeä? Tuon tapaisia on monesti kyllä ainakin nähnyt, mutta enpä ole koskaan tullut kiinnittäneeksi siihen sen enempää huomiota.Sängynpääty ja torkkupeitto kuuluvat myös Lennolin valikoimiin.  Valko-hopeinen hopeapeura torkkupeitto on Tanja Suvisalmen suunnittelema.Hih ja lapset ehtivät sitten käydä hyppimässä tällä sängyllä ennen kuin ehdin ottamaan näitä kuvia ja juuri silitetyt lakanatkin näyttävät jo ryppyisiltä. Tuo meidän sänky kun on heidän lempihyppispaikkansa ja allekirjoittaneella menee aina hermot, kun juuri pedattu sänky on heti ihan hyrskyn myrskyn kun silmä välttää. Varsinkin kun kotona on jotkut juhlat ja sänky on pedattu viimeisen päälle koristetyynyjä mukaanlukien, niin kohtahan siellä on hyppimässä suurinpiirtein kaikki kynnellekykenevät lapsivieraat meidän omien lapsukaisten kanssa :) Ei näytä tuo mökin trampoliini riittävän meidän lapsukaisille.


Valkoisiin uniin!

Lennolin verkkokauppaan pääset tästä klik.


*blogiyhteistyö*

8 kommenttia:

 1. Kauniit ovat lakanat ja seesteiset sävyt makuuhuoneessa! Mukavia kesäpäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mukavia kesäpäiviä myös sinne. Aika sateiselta tämä viikko vaan vaikuttaa. Ehkä sitten ensi viikolla uudet helteet.

   Poista
 2. Niin kaunista ja rauhallinen tunnelma :)
  Toivotaan tosiaan, että saadaan lämpöä tänne suomen lyhyeen kesään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olisi se lämpö tosiaan tervetullut. Rupeaa jo kyllästyttämään tämä jatkuva sade ja kylmyys. Ei tuo mittari vaan millään nouse yli 20 asteen. Höh sanon vaan!

   Poista
 3. Heips! On todella kauniit lakanat :) Mietin että olisiko tuo kuvio nimeltään paisley?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, tuo paisley termi kuulostaakin muuten todella tutulta. Kiitos vinkistä :)

   Poista