torstai 20. elokuuta 2015

Korikassin tuunaus


Tuunailin mökillä tällaisen tähtikorikassin. Alunperin ajattelin sitä rantsukassiksi, mutta eipä noita rantakelejä ihan hirvittävästi tänä kesänä ole ollut ennen kuin vasta nyt elokuussa ja nythän nuo isommat lapset ovat sitten jo koulussa ja eskarissa. Taitaapa tuo päätyä nyt kirjastokassiksi, kun siihen saa sujautettua ja säilytettyä hyvin mm. lehtiä ja kirjoja. Helppo sitten napata kotoa mukaan ja palauttaa taas lainat kirjastoon.

 Korikassi on peräisin Lidl:stä ja monen monta kertaa katselin sitä kyseisessä kaupassa, kunnes sitten kolmannella käyntikerralla sorruin ostamaan sen, vaikka takaraivossa taas kolkutti, että älä osta, mutta eipä se auttanut. Kassi löysi tiensä meille. Näitä oli Lidl:ssä myynnissä ilmeisesti ihan valmiina tähtiversionakin, mutta olivat kaikki jo siinä vaiheessa loppuneet, kun itse näihin iskin silmäni. Oli siis tyydyttävä vain tuossa alakuvassa näkyvään pelkkään koriversioon, joka oli mielestäni vähän tylsähkö. Tosin nyt kun sitä näistä kuvista katselen, niin näyttää paljon paremmalta mitä tuo tuunailun lopputulos. 

Mökillä oli sattumoisin valmiina valkoista suhumaalia, niin suhuttelin korilaukun sillä ja tuunailin tähden siihen. No olipas yllätys, että taas kerran ängen tuon tähden jonnekin. Pitäisi varmaan kohta keksiä jotain muutakin, kun rupeaa itseänikin nuo tähdet jo pikkuhiljaa tympimään. Eipä tästä tekeleestä mikään kaunokainen kyllä syntynyt ja pitäisi varmaan sipaista lisää vielä valkoista maalia, vaikka tuo luonnossa näyttääkin vähän paremmalta kuin näissä kuvissa....seli seli. No kirjastokassiksi se onneksi kelpaa. Niin ja ensi kerralla taatusti muistan laittaa suojalasit, kun tuli sitten maalattua rillitkin, kun suihkuttelin tuota maalia ulkona ja sopivasti tuuli ripotteli sitä niihinkin. Olisi tuo kassin maalaus ihan riittänyt :) 
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih, kiitos vaikka ei siitä kyllä mikään kaunokainen tullut :)

   Poista
 2. Hei! Minulla on samanlainen Lidlistä, hyvä idea tuo maalaaminen (taidaanpa varastaa idean :) ) Miten maali pysyy? T: Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu saa ilman muuta varastaa :) Kiva vaan jos joku muukin kokeilee. Maali on pysynyt tosi hyvin eli ei ole yhtään ainakaan vielä lähtenyt pois. Saas sitten katsoa, jos ajan kanssa rupeaa lähtemään.

   Poista
 3. Hei ! Ja aiwan upea kassi sinulla. Itse kanssa ostin just vastaavan ja kans heti raksutti että tuunaan sitä eli suhautin siihen valkoisella maalailla pitsiliinan kuvat molemmille puolille ja sitten söpöstelyä vaalen punainen rusetti. Kätevä kassia ja pienellä vaivalla persoonallisempi kun pikkasen saa tuunata, niin myös hyvä fiilinki ittellä. Mukavaa alkavaa syksyä täältä pohjanmaan lakeuksilta tv tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, vau tuo kuulostaa hienolta. Tuo vaaleanpunainen rusetti kuulostaa vielä oikein pisteeltä iin päällä. Aurinkoista viikonloppua myös sinne lakeuksille. Vielä onneksi saadaan hetkisen nauttia kesästä :)

   Poista